22 Μαρτίου 2018

Σεμινάριο Taekwon-Do Master class









Ο εκπαιδευτής του Taekwon -Do Διστόμου Ευθυμιατος Αναστάσιος 4 dan μαζί με έναν ακόμη αθλητή του συλλόγου συμμετείχαν στο σεμινάριο master class Taekwon-Do το οποίο διεξήχθη υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Taekwon -Do του Δήμου Λευκάδας και της περιφερειακής ενότητας, με μεγάλη επιτυχία καθώς οι συμμετοχές έφτασαν περίπου τις 90, με ηλικίες από 9 και άνω και με πράσινη ζώνη και άνω. 



Υπήρχαν συμμετοχές από πολλούς συλλόγους στην Ελλάδα όπως Σπάρτη, Αθήνα, Πειραιάς, Δίστομο, Κεφαλονιά, Άρτα, Πρέβεζα, Βόνιτσα, Πλαγια, Μοναστηράκι, Καναλάκι, αλλά και από το εξωτερικό Αγγλία, Γερμανία και Αλβανία. 






Στο σεμινάριο δίδαξε ο γενικός γραμματέας ο Grand Master Trevor Nicholls, 9 dan και ο master Jogi Chang ,7 dan. 

O Grand master Trevor Νicholls εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το τεχνικό επίπεδο των αθλητών αλλά και την αφοσίωση τους. 

Το σεμινάριο ήταν διήμερο και πραγματοποιήθηκε την 16-17 /03/2018 στον χώρο του συλλόγου του Ευκλέα Λευκάδας καθώς και στο κλειστό γυμναστήριο Λευκάδας και στο 1ο γυμνάσιο λύκειο Λευκάδας.

Το γεγονός αυτό ήταν μια πρόταση του διεθνούς εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιου στην ΕΛ.Ο.Α.Τ η οποία υλοποιήθηκε από τις επαφές του master Σολδάτου Άγγελου καθώς με τον grand Μaster Trevor Nicholls έχει υπάρξει άριστη συνεργασία τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Πρέβεζα το 2012. 

H διδασκαλία αφορούσε θεμελιώδεις τεχνικές και εφαρμογή αυτών στην αυτοάμυνα καθώς και tull. Aπο το συγκεκριμένο γεγονός οι αθλητές μας έλαβαν πτυχία Μaster class και international instructor course. 





Τέλος το σεμινάριο έκλεισε με το πιο ευχάριστο γεγονός την απονομή του 8oυ dan στο master Σολδάτο Άγγελο και έτσι επίσημα είναι ο πρώτος Μaster που φτάνει σε αυτόν το βαθμό στη δυτική Ελλάδα και αποτελεί μεγάλη τιμή που είναι κοντά μας και μας στηρίζει. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και στους γονείς.





https://distomo.blogspot.gr/2018/03/taekwon-do-master-class.html?m=1


Blog Widget by LinkWithin