30 Μαρτίου 2018

Προσωρινά χωρίς αποκομιδή τα Σαββατοκύριακα στην Αράχωβα. Αναμένοντας τις προσλήψεις.


31 Μαρτίου , λήγουν όλες οι συμβάσεις των εργαζομένων , οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό δούλευαν μονο με συμβάσεις, οι οποίες ανανεώνονταν . Η κυβέρνηση είχε δώσει την τελική παράταση μέχρι 31 Μαρτίου και είχε ξεκινήσει την προκήρυξη νέων θέσεων μέσω ΑΣΕΠ. 

Ο διαγωνισμός έγινε αλλά με μεγάλη καθυστέρηση με αποτέλεσμα τα αποτελέσματα αυτού του διαγωνισμού να ανακοινώνονται από εχθές μέχρι και αύριο Σάββατο. Αυτό αναμένεται να δημιουργήσει  τεράστιες δυσλειτουργίες. Στον Δήμο Δ.Α.Α. είχαν φροντίσει και είχαν ζητήσει να τους εγκριθούν δίμηνες συμβάσεις για την αποκομιδή , προβλέποντας αυτό το μπάχαλο που αναμένεται . Προφανώς αυτά δεν εγκρίθηκαν , γιατί αναμένονται οι μόνιμες θέσεις. 



Τη διαβεβαίωση του προέδρου του ΑΣΕΠ ότι οι προσωρινοί πίνακες για τους υποψήφιους ΔΕ και ΥΕ της προκήρυξης 3Κ/2018 θα ανακοινωθούν σήμερα ή το αργότερο αύριο μετέφερε κατά την ομιλία του στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο Ανατολικής Αττικής στο Λαύριο ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. «Έχουν ήδη ανακοινωθεί κάποια αποτελέσματα για τους ΠΕ και ΔΕ. Μίλησα πριν από λίγο με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ: Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα ανακοινωθούν σε χρόνο ρεκόρ τα αποτελέσματα και για τους ΥΕ και ΔΕ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.


Πηγές του ΑΣΕΠ διαβεβαίωναν σήμερα ότι η γίνεται εντατική προσπάθεια οι προσωρινοί πίνακες να ανακοινωθούν σήμερα.

Ωστόσο, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό μπορεί να γίνει αύριο, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης και ενίσχυσης της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ σημερα, προκειμένου να αντέξει στο φόρτο των επισκέψεων όταν ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες.


Blog Widget by LinkWithin