12 Μαρτίου 2018

«Καθιέρωση της Ώρας του Δημότη» στον Δήμο Δ.Α.Α. Δυναμική πρωτοβουλία του κου Αγγελόπουλου



Σε μια σημαντική πρωτοβουλία , προέβη ο ΕΔΣ του Δήμου Δ.Α.Α. ο κος Αγγελόπουλος. 

Πιο συγκεκριμένα θεσπίζει στον Δήμο μας , την "ώρα του Δημότη " . 

Η κίνηση αυτή αποβλέπει στην καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των πολιτών και του Δήμου κατά την οποία θα γίνεται  καταγραφή προβλημάτων που υπάρχουν σε ολόκληρο τον Δήμο Δ.Α.Α. , στην παράθεση λύσεων σε ορισμένα ζητήματα μέσα από τον διάλογο με τους αρμοδίους, καθώς και για πολλά ακόμα ζητήματα που οι πολίτες μέχρι σήμερα αναζητούν αρμοδίους προς επίλυση των προβλημάτων τους. Βεβαίως εδώ θα πρέπει να υπάρχει πέραν της καλής διάθεσης των αιρετών και οι ανάλογες λύσεις που χρειάζονται την συνεργασία αρκετών ακόμα μελών της τοπικής και περιφερειακής διοίκησης.

 Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση εκ μέρους του κου Αγγελόπουλου :

Συνδημότισσες - συνδημότες,
Στο πλαίσιο της καλύτερης και πιο άμεσης επίλυσης προβλημάτων των δημοτών του Δήμου Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας καθιερώνεται η «Ώρα του Δημότη» που θα εφαρμόζεται πλέον σε εβδομαδιαία βάση και συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη, στο Δημαρχείο Διστόμου (Γραφείο Αντιδημάρχων), μεταξύ 18.00 και 19.30. Κατά τις συγκεκριμένες ώρες, θα δέχομαι τους δημότες και τους φορείς του Δήμου, προκειμένου να συζητούνται απόψεις, να υποβάλλονται αιτήματα, παράπονα και να εκθέτονται προβληματισμοί και προτάσεις για θέματα που συνδέονται με τη δράση και το έργο της Δημοτικής Αρχής.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό των συναντήσεων θα πρέπει να καλείτε στο 6942066691 ή αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση geoagelo@hotmail.com.

Με εκτίμηση,

Αγγελόπουλος Γεώργιος
ΕΔΣ ΤΥΠ&Π-Τ Αντιδήμαρχος ΔΑΑ

Blog Widget by LinkWithin