22 Μαρτίου 2018

Τέλος Απριλίου η δημοπρασία για το Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια




Στο σφυρί βγαίνει ένα από τα πιο διάσημα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας, τα Τρία – Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Ήδη αρκετοί επενδυτές, από την Ελλάδα αλλά και τη Γερμανία έχουν δηλώσει ότι σχεδιάζουν να το «χτυπήσουν».

Η δημοπρασία θα γίνει μετά τις 20 Απριλίου 2018, οπότε και λήγει η προθεσμία του διεθνούς διαγωνισμού για την τριακονταετή παραχώρηση του χιονοδρομικού κέντρου.

Ιδιωτική εταιρεία έχει αναλάβει τώρα ως προσωρινός ανάδοχος διαχείρισης του χιονοδρομικού κέντρου, για τη μεταβατική περίοδο μέχρι και τις 30/4/2018.

«Βασικό προαπαιτούμενο που έχει θέσει ο δήμος Νάουσας στο πλαίσιο και του στρατηγικού του σχεδιασμού για ανάδειξη του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια σε θέρετρο τεσσάρων εποχών, είναι η υλοποίηση επενδύσεων τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ στα πρώτα τρία χρόνια, κυρίως για την αναβάθμιση υποδομών», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος της Ένωσης Χιονοδρομικών Κέντρων Ελλάδας, Ηρακλής Λεφούσης.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο 3 – 5 Πηγαδιών βρίσκεται στη δυτική πλευρά του όρους Βέρμιον, σε υψόμετρο μεταξύ 1430 έως 2005 μέτρων και απέχει 17 χλμ. από την πόλη της Νάουσας. Υπάρχουν συνολικά πέντε πίστες, ενώ το σύστημα τεχνητής χιόνωσης εξασφαλίζει άριστη ποιότητα χιονιού κατά τη διάρκεια όλης της χειμερινής περιόδου.


http://xionodromika.gr/telos-apriliou-dimoprasia-xionodromiko-3-5-pigadia/?platform=hootsuite
Blog Widget by LinkWithin