7 Φεβρουαρίου 2018

Πολλές οι ζημιές σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές λόγω ΔΕΔΗΕ

Πολλές καταστροφές σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές είχαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πολλές από της ζημιές αυτές , έγιναν την ώρα που στο δίκτυο του ρεύματος , έπεφτε η τάση ή που γινόντουσαν μικροδιακοπές για κάποια δευτερόλεπτα. 

Πολλοί πολίτες κλήθηκαν να πληρώσουν σεβαστά ποσά για επισκευές (ένας από αυτούς είμουν και εγώ). 
Μάλιστα στην περιοχή της Αράχωβας είχαμε και ένα τραγικό γεγονός που εξετάζεται το ενδεχόμενο αν υπήρχε σχέση με την διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε εκείνη την ώρα του συμβάντος.

Πιο κάτω ακολουθεί επιστολή του Δημάρχου Αλιάρτου για ίδια φαινόμενα σε διαφορετική ημερομηνία για τους κατοίκους του Δήμου του , που υπέστησαν και αυτοί σοβαρές ζημιές.


Ντασιώτης: Επιστολή στη ΔΕΔΔΗΕ για καταστροφές στην Αλίαρτο

Το άρθρο έχει δημοσιευθεί στο http://viotiaplus.gr




Αμεση ενημέρωση και άμεση ανάληψη των ευθυνών της ζητά από τη ΔΕΔΔΗΕ Λιβαδειάς ο Δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης, καθώς οι υπηρεσίες του Δήμου δέχτηκαν δεκάδες αναφορές δημοτών της περιοχής Αλιάρτου, πως ξημερώματα 4ης προς 5η Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 2.30 έως 3.00 ,καταστράφηκαν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές σε οικίες και επιχειρήσεις, λόγω προβλήματος στο Δίκτυο.

Επίσης την ίδια ώρα και λόγω του ίδιου προβλήματος κάηκαν πάνω από 250 λάμπες του Δημοτικού φωτισμού στην Δημοτική Ενότητα Αλιάρτου, ηλεκτρονικές πλακέτες σε αντλιοστάσια ύδρευσης και ηλεκτρονικές συσκευές στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου.
Blog Widget by LinkWithin