28 Φεβρουαρίου 2018

Σούπερ μάρκετ ναρκωτικών στη.... Φωκίδα !!!

Σε σούπερ μάρκετ ναρκωτικών είχαν  μετατρέψει το σπίτι τους, ζεύγος στην περιοχή του Μαραθιά..... 




Έκαναν τις επαφές με τους «πελάτες» τους με εννέα κινητά και 14 κάρτες SIM.


 Βίος και πολιτεία ήταν το ένα ζευγάρι Ελλήνων που συνελήφθησαν με μικροποσότητα κοκαΐνης το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Μαραθιά στην Φωκίδα. Το σπίτι τους ήταν κανονικό… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών και έκαναν τις επαφές με τους «πελάτες» τους με εννέα κινητά και 14 κάρτες SIM!



Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος και επέβαινε η 45χρονη φίλη του κατασχέθηκε μετά τη σύλληψή τους στο μπλόκο που έστησαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ευπαλίου στη νέα εθνική οδό Ιτέας– Αντιρρίου. Για την έρευνα στο σπίτι του άνδρα στη Ναύπακτο επιστρατεύθηκαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος με εκπαιδευμένο σκύλο, ο οποίος ανακάλυψε κοκαΐνη σε μορφή “βράχου” βάρους 71,4 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 43 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 63,3 γραμμαρίων, μια συσκευασία η οποία περιείχε άγνωστη ουσία βάρους 53,6 γραμμαρίων και δυο πλαστικά κουτιά που περιείχαν άγνωστη ουσία σε μορφή σκόνης.

Δείγματα των ουσιών εστάλησαν για χημική ανάλυση στα εργαστήρια της Αστυνομίας, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ναρκωτικά. Ο 40χρονος, που είχε στην κατοχή του μετρητά ύψους 5.005 ευρώ και κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις κοκαΐνης και χασίς, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και για παράβαση του τελωνειακού κώδικα,καθώς είχε και τέσσερα πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων. Αντίθετα, η 45χρονη γυναίκα κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών κατά συναυτουργία. 

Πηγή : https://nickdharitos.blogspot.gr
Blog Widget by LinkWithin