7 Φεβρουαρίου 2018

Συνεχίζεται αδιάκοπα η επιτυχής δράση των φιλόζωων Αράχωβας.






Για πολλοστή φορά η κα Γεωργία μαζί με άλλα άτομα, συνεργάστηκαν άψογα για μια ακόμη υπόθεση ενός αδέσποτου σκύλου.


Και αν την προηγούμενη φορά που είχα δημοσιεύσει το αποτέλεσμα που υπήρχε στην ευρύτερη περιοχή της Αράχωβας , μέσα από μαρτυρίες τρίτων ( ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ ), τις τελευταίες ημέρες , το όλο θέμα το έζησα ιδίοις όμμασι .

Πιο συγκεκριμένα , το τελευταίο τετράμηνο μια χαριτωμένη σκύλα , καθόλου επικίνδυνη, τριγυρνούσε στην περιοχή του Ζεμενού. Μίλησα προσωπικά με την κυρία ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ και από την πρώτη στιγμή προθυμοποιήθηκε να έρθει να επιληφθεί και αυτής της περίπτωσης.

Πράγματι για τρεις ημέρες , βρέθηκε στην περιοχή του Ζεμενού  και κατόπιν συστηματικών προσπαθειών τόσο εκείνης όσο και άλλων ατόμων που την βοηθούν, κατάφεραν και αντιμετώπισαν όπως ορίζει ο νόμος  και αυτή την περίπτωση.
Στην κατοχή της έχει πάντα τα εργαλεία του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. που της έχουν παρασχεθεί .

 Ταυτόχρονα η σύμβαση που έχει ο Δήμος Δ.Α.Α. με κτηνίατρο της περιοχής και η αγαστή συνεργασία των ατόμων αυτών με τον κτηνίατρο, φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα τόσο για τα αδέσποτα όσο και για το κοινωνικό σύνολο.

Τα συγχαρητήρια αξίζουν και στο άτομο που δεν ήθελε να αναφερθεί το όνομα του , για την σημαντική βοήθεια που προσέφερε για την μεταφορά του αδέσποτου στον κτηνίατρο.



Πάντα τέτοια.


Blog Widget by LinkWithin