12 Φεβρουαρίου 2018

Νίκησε στο Βοιωτικό ντέρμπι ο Αμβρυσσέας τη Θήβα 2-1





Ο Αμβρυσσέας επικράτησε τελικά στο βοιωτικό ντέρμπι απέναντι στη Θήβα με 2-1 και πήρε βαθμολογική ανάσα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 1ο λεπτό είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν. Ο Χύσι κυνήγησε την μπάλα και εκμαλλεύτηκε την κακή συνεννόηση τερματοφύλακα και αμυντικών, πλάσαρε στην κενή εστία, αλλά ο Πλατέλλας πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
Με την εκτέλεση του κόρνερ, όμως, άνοιξε το σκορ. Ο Χύσι εκτέλεσε από τα δεξιά, στο 2ο δοκάρι έγινε η κεφαλιά-επαναφορά από τον Μεταλλινό, από τις κόντρες ευνοήθηκε ο Κωστούλας ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 8’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Μανιδάκης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Χύσι μόνος μέσα στην καρδιά της άμυνας με πλασέ νίκησε τον Κουμή για το 2-0.
Στο 13’ έγινε το 2-1. Ο Τόπι έκανε την βαθιά μπαλιά, ο Χατζηλάμπρος κινήθηκε σωστά και βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Ντέντσεφ για να κάνει το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό.
Στο 25’ υπήρξε ένταση στο ματς (για μη τήρηση του “fair play”) από την οποία την κίτρινη κάρτα είδαν ο Κωστούλας των γηπεδούχων και ο Σένκα των φιλοξενούμενων.
Στο 54’ ο Σένκα είδε και δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν στη συνέχεια με 10 παίχτες.

Αμβρυσσέας Διστόμου (Μίκι Τσίρκοβιτς): Ντέντσεβ, Μεταλλινός, Γιαλαμίδης, Τέλλος, Μανιδάκης, Βλάχος, Βαγγελή, Βαφειάδης (66’ Ντος Σάντος), Χύσι (83’ Μπότσης), Κωστούλας, Πουλάκος (28’ λ.τρ. Σούκιας).

Α.Ο. Θήβα (Θοδωρής Παχατουρίδης): Κουμής, Τόπι, Χριστοδουλόπουλος (68’ Σουμάχ), Ζυγογιάννης, Καραλής (72’ Γιαλός), Κοτώρος, Αργυρίου, Κάρλος, Σένκα, Πλατέλλας , Χατζηλάμπρος.









ΠΗΓΗ: Starsports
Blog Widget by LinkWithin