1 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κ. ΠΟΥΛΟΥ

                                                           
                                       ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



   Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς  καταγγέλλει την νεομνημονιακή Δήμαρχο κ. Παναγιού Πούλου για τις απαράδεκτες αντιθεσμικές μεθοδεύσεις στη ΔΕΥΑΛ , που θυμίζουν άλλες εποχές , όπου με απειλές και εκφοβισμούς τόσο προς τους εργαζόμενους, αλλά ακόμη και προς τα μέλη της Διοίκησης , που έχουν ορισθεί από την ίδια.
Μετά από αυτές τις συμπεριφορές το μόνο που έχει να κάνει , ΑΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ  ΑΚΟΜΗ  ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ, είναι  να παραιτηθεί, γιατί ο τόπος δεν έχει ανάγκη από τέτοιους εκπροσώπους.
Συγκεκριμένα: 1.  Η Δήμαρχος απείλησε τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΛ, χωρίς να έχει έρθει σε καμία διαπραγμάτευση μαζί τους, όπως όφειλε, ενώ οι εργαζόμενοι δικαιώθηκαν στο Δικαστήριο έναντι των μνημονιακών περικοπών των μισθών τους (150.000 € περίπου ), που κάποτε  η ίδια πολεμούσε. Αντίθετα στην περίπτωση του ομόσταβλού της  νεομνημονιακού  διορισμένου Βουλευτή κ. Θηβαίου έκανε διαπραγμάτευση όταν αυτός δικαιώθηκε πρωτοδίκως (30.000 € περίπου), ούτε  τον απείλησε ούτε έκανε προσφυγή . Το κατά πόσο αυτό είναι ηθικό και νόμιμο , θα το κρίνει η Τοπική κοινωνία.
2. Επίσης όταν ψήφισε ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Τόλιας, διορισμένος από την ίδια, για τον εαυτό του να μην μειωθεί ο μισθός του όχι μόνο δεν αντέδρασε, όπως όφειλε ηθικά, ως πολιτική Προϊστάμενος, αντίθετα έφεραν  γνωμοδότηση που γελοιοποιεί στην κυριολεξία το Διοικητικό Δίκαιο και το Αίσθημα του Δικαίου. Τουλάχιστον η γυναίκα του κ. Θηβαίου κ. Γεωργαντά, όταν  ψηφίστηκε  στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου η απόφαση πληρωμής του, αποχώρησε από την ψηφοφορία του συγκεκριμένου θέματος
( εδώ αναγνωρίζουμε ότι τουλάχιστον κράτησαν τα προσχήματα).
Με όλα τα παραπάνω δεν έχει πια κανένα πολιτικό και ηθικό λόγο να παραμείνει στη θέση της στην οποία είναι.
Μόνο ντροπή αισθάνονται οι δημότες μας να εκπροσωπούνται από τη εν λόγω κυρία.
ΤΟ   ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ  ΣΤΗΡΙΖΕΙ  ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΣΤΗ  ΔΕΥΑΛ  ΕΝΑΝΤΙΑ  ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ   ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.


                                                                                       Το  Δ.Σ. 




ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛIΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ: ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δημάρχου  Ι. Ανδρεαδάκη  - 321 31  ΛΙΒΑΔΕΙΑ  ΤΗΛ. {22610} 28344-23912
                    FAX 22610-28344 -  MAIL  : ergkliv@otenet.gr
                                WORKERS’ UNION OF LEVADIA
         SECTION: GENERAL WORKERS’ UNION OF GREECE


       AΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ  : 649/2017                            Λιβαδειά   30/11/2017   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin