24 Νοεμβρίου 2017

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στο γήπεδο ΔΙΣΤΟΜΟΥ


Αμβρυσσέας Διστόμου: Επιτέλους σπίτι!



Στην φυσική της έδρα στο δημοτικό γήπεδο του Διστόμου θα δώσει η ομάδα του Αμβρυσσέα τον αγώνα με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή 26/11 για την 10η αγωνιστική



«Επιτέλους σπίτι» λένε όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης, αλλά και όλοι οι φίλοι του αθλητικού ποδοσφαιρικού ομίλου “Αμβρυσσέας” Διστόμου!

Μετά από πολύ καιρό η ομάδα του Διστόμου, που διάγει μια ιστορική σεζόν, θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στην φυσική της έδρα, το δημοτικό γήπεδο του Διστόμου.

Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της που παίρνει, πλέον, έναν άλλο, ιδιαίτερο, ιστορικό, χαρακτήρα, η ομάδα του Διστόμου θα το δώσει την ερχόμενη Κυριακή, 26 Νοεμβρίου και μάλιστα με μια εξ’ ίσου ιστορική ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι εργασίες που έπρεπε να γίνουν στο γήπεδο (αγωνιστικός χώρος, αποδυτήρια, εξέδρες, κ.α.) για να καταστεί αυτό κατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνα επιπέδου Γ’ Εθνικής (προφανώς και) έγιναν, στη συνέχεια οι άνθρωποι της ομάδας (προφανώς και) έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες που έπρεπε να γίνουν προκειμένου το γήπεδο να πάρει και το “ok” από τις αρμόδιες Αρχές για να φιλοξενήσει αγώνα κι έτσι η αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Ο. το όρισε ως έδρα για να φιλοξενήσει το παιχνίδι με την ομάδα του Βόλου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του προγράμματος, του Δ’ όμιλου, της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ολοι οι φίλοι της ομάδας είδαν με ιδιαίτερη χαρά την σχετική ανακοίνωση από την Ε.Π.Ο. καθώς και την σχετική ανακοίνωση από την Κ.Ε.Δ. των ορισμών των διαιτητών και των παρατηρητών διαιτησίας που για το συγκεκριμένο παιχνίδι έγραφε οτι ο αγώνας θα γίνει στο «ΔΗΜ. ΔΙΣΤΟΜΟΥ».

Θυμίζουμε οτι οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι ξεκίνησαν την ιστορική τους σεζόν στη Γ’ Εθνική με (ιστορική) εκτός έδρας νίκη (1-0 την ομάδα του Γ.Σ. Νεοχωρίου “Ο Διγενής”»), υποχρεώθηκαν και έδωσαν τα πρώτα τους παιχνίδια ως γηπεδούχοι για το πρωτάθλημα αυτό στο γήπεδο του στάδιου Ασπρων Σπιτιών.
Συγκεκριμένα υποδέχθηκαν εκεί, κατά σειρά, τις ομάδες:
Αστέρας Ιτέας (2η αγωνιστική: νίκη με 3-1)
Ρήγας Φεραίος (3η αγωνιστική: ήττα με 1-2)
Αχιλλέας Φαρσάλων (5η αγωνιστική: νίκη με 2-0) και
Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” (7η αγωνιστική: νίκη με 1-0)

Στην 4η αγωνιστική έπαιξαν στο δημοτικό γήπεδο του Προαστίου, με την ομάδα του «Α.Ο. Σελλάνων», με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, στην 6η αγωνιστική έπαιξαν στο δημοτικό στάδιο της Θήβας, στο βοιωτικό ντέρμπι, κόντρα στην ομάδα του Α.Ο. “Η Θήβα” από την οποία ηττήθηκαν με σκορ 4-1, στην 8η αγωνιστική έπαιξαν στο “Πανθεσσαλικό” στάδιο Βόλου, με αντίπαλο την ομάδα του νέου ποδοσφαιρικού συλλόγου Βόλου, από την οποία ηττήθηκαν με σκορ 3-1 και στην πρόσφατη (9η) αγωνιστική έπαιξαν στο δημοτικό γήπεδο του Μαρτίνου, με αντίπαλο την ομάδα του τοπικού «Α.Σ. “Οπούντιος”», με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

- Η ομάδα του Αμβρυσσέα έχει δώσει ένα παιχνίδι στο γήπεδο του Διστόμου στη τρέχουσα σεζόν, αλλά ήταν για το κύπελλο της Ε.Π.Σ.Β., με την ομάδα του «Α.Ο. “Ηρακλής” Ασωπίας». _

http://www.starsports.gr/articles/football-league-2/1511457271

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin