23 Οκτωβρίου 2017

Επιβολή πρώτου προστίμου στην ΑΡΑΧΩΒΑ για εναπόθεση απορριμμάτων. Ποιες εξελίξεις υπάρχουν για την αποκομιδή;


Φωτό αρχείου




Η πρώτη επιβολή προστίμου εκ μέρους του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. προς πολίτη ή δραστηροποιούμενο επιχειρηματία της ΑΡΑΧΩΒΑΣ, είναι προ των πυλών.

Ο λόγος ;

Η εναπόθεση απορριμμάτων σε κεντρικό σημείο της ΑΡΑΧΩΒΑΣ  το Σάββατο το πρωί και ενώ δεν υπάρχει με βάση τον νέο κανονισμό καθαριότητας, αποκομιδή την συγκεκριμένη ημέρα.

Συνεργείο του ΔΗΜΟΥ , επιλήφθηκε σήμερα της υπόθεσης και αναζήτησε στα εν λόγω απορρίμματα , αποδεικτικό στοιχείο του ατόμου που τα εναπόθεσε στο εν λόγω σημείο.
Για την εξακρίβωση , ορισμένες φορές αρκεί ένας φάκελος, μια απόδειξη , ένα ή πολλά μπουκάλια και άλλα στοιχεία.


Δεν χρειάζεται βέβαια να αναφέρουμε το αποτέλεσμα της έρευνας, πολύ περισσότερο το άτομο που τα εναπόθεσε....

Τώρα όσον αφορά , το κομμάτι της αποκομιδής τα Σαββατοκύριακα στην περιοχή της Αράχωβας και ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία επί του κεντρικού δρόμου, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η λύση του προβλήματος και δυστυχώς το Σαββατοκύριακο που έρχεται, αναμένεται να υπάρχει πολυκοσμία στην ΑΡΑΧΩΒΑ, εν όψει και της αργίας της 28ης Οκτωβρίου.

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η λύση θα δοθεί με την ανάληψη εργολαβίας για τις εν λόγω ημέρες.

Αν δε , κρίνουμε και με την επίσημη τοποθέτηση του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. ότι  θα προκηρύξει μόνο 5 μόνιμες θέσεις εργασίας για εργάτες καθαριότητας σε όλο  τον ΔΗΜΟ ,θέσεις που θα καλυφθούν από τους 11 σημερινούς συμβασιούχους που εργάζονται στον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α., στον τομέα της καθαριότητας, προφανώς σε εργολαβία αναμένεται να τεθούν και για άλλες ημέρες , κάποιες περιοχές.


Εάν όμως υπάρχει μια διαφορετική εξέλιξη , θα είμαστε εδώ για να την ανακοινώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin