13 Σεπτεμβρίου 2017

Κλειστό το κυλικείο στο Γυμνάσιο -Λύκειο ΑΡΑΧΩΒΑΣ. Τι αναφέρει ο μέχρι τώρα ενοικιαστής;


Αγαπητοί γονείς,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι -δυστυχώς -τη νέα σχολική χρόνια το κυλικείο του Γυμνασίου-Λυκείου Αράχωβας δεν θα λειτουργήσει! 

Οι λόγοι που οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση δεν είναι αποτέλεσμα προσωπικής μου επιλογής, αλλά αποτέλεσμα της διακριτικής ευχέρειας και βούλησης τόσο της Σχολικής Επιτροπής όσο και του Δήμου Αράχωβας. 

Θα ήθελα επίσης να υπογραμμίσω και να καταστήσω σαφές, ότι οι διαφορές μου με τους ανωτέρω φορείς δεν ήταν μισθωτικές-οικονομικές, καθώς και ότι το κυλικείο διέθετε άδεια λειτουργίας και ήταν απολύτως νόμιμο σαν επιχείρηση.

Η παύση της λειτουργίας του κυλικείου ειναι θέμα πολιτικής επιλογής των τοπικών φορέων και όσο και αν προσπάθησα να ανανεώσω τη συνεργασία μου μαζί τους, μετά από ένα καλοκαίρι διαβουλεύσεων υπό το κλίμα έντονης αδιαφορίας και ελλιπούς διάθεσης συνεννόησης, αυτό κατέστη ανέφικτο!

 Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας, γονείς και μαθητές, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας! 

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Με εκτίμηση 
Μπόκας Λουκάς


Αναμένοντας την σχετική απάντηση από τους αρμοδίους, προς δημοσίευση.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος07:45

    κύριε Μπόκα Λουκά

    όλη η τιμιότητα της κοινωνίας στο πρόσωπό σου...Ο έντιμος επιχειρηματίας πέφτει σε δυσμένεια και υπονομεύεται... Ο κατατρεγμένος!!!

    «Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου.(τα παιδιά σας)»

    Νίκος Ξανθόπουλος ( Μπόκας Λουκάς) εναντίον της "άδικης κοινωνίας"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος08:13

    26. Η Σχολική Επιτροπή με απόφασή της, μπορεί να παρατείνει τη σύμβαση μίσθωσης του κυλικείου μέχρι δύο χρόνια, εφόσον συντρέχουν εξαιρετικοί λόγοι αναφερόμενοι στη λειτουργία των κυλικείων.
    http://gree.tri.sch.gr/nomoi/kylikeia.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16:25

    Να υποθέσω πως όλοι εσείς που δείχνετε με το δάχτυλο τον Μπόκα αποτελείτε υποδείγματα σπουδαίων και αξιόλογων προσωπικοτήτων με οξεία κριτική σκέψη και πνεύμα και κυρίως διάφανο κοινωνικό και επαγγελματικό βίο!! Η ανωνυμία σας δεν σας καθιστά λιγότερο κοντόφθαλμους και κομπλεξικούς! Αλλά φυσικά το θέμα δεν είναι να κατεβάσει γάλα η δική μας κατσίκα παρά να πεθάνει του γείτονα!! Ανθρωπάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16:26

    ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin