12 Σεπτεμβρίου 2017

Αμειβόμενο σεμινάριο στην Αράχωβα για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις πάσης φύσεως


Συμμετοχή σε αμειβόμενο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΕΚ στην Αράχωβα με τίτλο ΠΩΛΗΣΕΙΣ- ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις πάσης φύσεως






Ο Σύλλογος Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων, καλεί όλους τους εργαζομένους πάσης φύσεως επιχειρήσεων στην Αράχωβα ( Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, εστιατόρια, καφέ μπαρ, μαγαζιά λιανικής) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λιβαδειάς και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΣΠΟΥΔΗ με τους επιστημονικούς του συνεργάτες του, να συμμετάσχουν στα πρόγραμμα κατάρτισης, με τίτλο ΤΥΠΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ .
Το πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 32 ωρών και θα υλοποιηθεί σε ώρες εκτός εργασίας (απογευματινά ή πρωινά τμήματα).
Με την αποπληρωμή του προγράμματος, ο εργαζόμενος που θα παρακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα, θα λάβει ως αμοιβή το ποσό των 160,00€ καθαρά και βεβαίωση παρακολούθησης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και ανήκουν σε επιχείρηση που απασχολεί με ΙΚΑ έως 25 εργαζόμενους.
Το πρόγραμμα-σεμινάριο που στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί μέχρι 15/10/17 θα γίνει στο Λαογραφικό Αράχωβας ( παράδειγμα ωραρίου :8 ημέρες από 4 ωρες την ημέρα πχ από 3-7 μμ) .
Παρακαλούμε όπως αποστείλλετε άμεσα τα παρακάτω έντυπα συμπληρωμένα στο aha@arachova.com. Aν δεν δύναστε να τα κατεβάσετε και να τα συμπληρώσετε αρκεί η αποστολή ενός απαντητικού email στο aha@arachova.com με ονομα επιχείρηση, ονοματεπώνυμο εργαζομένου -νων, τηλέφωνο, και ο Σύλλογος Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων θα έρθει σε τηλεφωνική επαφή μαζί σας!


__________________



Δικαιολογητικά που απαιτούνται για την συμμετοχή σας
αίτηση συμμετοχής εργαζομένου.
Για εργαζόμενους που συμμετέχουν μέσω της επιχείρησης τους απαιτείται επίσης
Υπεύθυνη Δήλωση Επιχείρησης
Έντυπο Καταχώρησης Στοιχείων Εργαζόμενου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin