21 Σεπτεμβρίου 2017

Άστεγος ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ. Παράπονα για την μη έναρξη εργασιών στο γήπεδο Διστόμου .

Αμβρυσσέας Διστόμου : Χωρίς γήπεδο, έγινε ο …τσιγγάνος της Γ’ Εθνικής…



Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ακόμα σε ποια έδρα θα παίξει, ως Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, ο Αμβρυσσέας Διστόμου, ο οποίος μεχρι τωρα έχει μετατραπεί σε …ομάδα-τσιγγάνο, αλλάζοντας 3 γήπεδα για προπόνηση και χωρίς να έχει παίξει καθόλου για προετοιμασία στην φυσική του έδρα, μέσα στο Δίστομο!!!


Είναι χαρακτηριστικό ότι προχθές Δευτέρα η προπόνηση των παικτών του Αμβρυσσέα έγινε στο Γήπεδο του οικισμού της Αλουμίνιον της Ελλάδας στα Άσπρα Σπίτια (φυσικό χόρτο), χθες Τρίτη τους φιλοξένησαν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ Κυριακίου ( φυσικό χόρτο) και σήμερα Τετάρτη έχει προγραμματισμένη προπόνηση στο Δημοτικό Γήπεδο Δίστομου (πλαστικό τερέν)! Στο Κυριακι έχει ξαναπάει το Δίστομο, ενώ στα Άσπρα Σπίτια προετοιμάζεται φυσικά η τοπική Ένωση, ενώ φήμες θέλουν να ζητά το εν λόγω γήπεδο ως έδρα και ο Κυπάρισσος Αντίκυρας, μέχρι να φτιάξει το δικό του γήπεδο, που πάντως προχωρά.




Ο Δήμος Λαμίας το τελείωσε!

Στο Δημοτικό Γήπεδο του Διστόμου ωστόσο, παρόλο που ο Αμβρυσσέας στέφθηκε Πρωταθλητής Βοιωτίας από τις 22 Απριλίου (!), επί 5 ολόκληρους μήνες δεν έχει μπει ούτε ένα πετραδάκι! Αντίθετα η Λαμία, που είχε περισσότερες απαιτήσεις υποδομών ως Α’ ΕΘΝΙΚΗ, έφτιαξε το Δημοτικό της Γήπεδο και ήδη η ομάδα του Τενέ, άρχισε να παιζει στην φυσική της έδρα. Ο Δήμαρχος όμως Λαμίας κ. Νίκος Σταυρογιάννης είχε πάρει το θέμα » προσωπικά» και τα έργα στο Δημοτικό Γήπεδο ξεκίνησαν από τις 2 Μαΐου, …πριν βγει Πρωταθλήτρια της Β΄’ Εθνικής η Λαμία- συνέδραμε βέβαια με ενίσχυση και η Περιφέρεια!

Η κατάσταση με την προετοιμασία της ομάδας του Διστόμου- που έχει κάνει αξιόλογες μεταγραφές- έχει προκαλέσει, όπως ειναι φυσικό, δυσαρέσκεια στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία, οι οποίοι ωστόσο βλέπουν τις προσπάθειες της Διοίκησης και του Προέδρου της κ Ηλία Καβαλαγιού, να πείσει τον Δήμο Διστόμου, Αραχωβας Αντικυρας να λύσει το θέμα. Οι φίλαθλοι της ευρύτερης περιοχής, που περιμένουν πως και πως την έναρξη του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής για να δουν αξιόλογες ομάδες, ανησυχούν ότι ο δημοφιλής Αμβρυσσέας ίσως καταλήξει στο Γήπεδο της ΕΠΣΒ στον Αγιο Σπυριδωνα, αν υπάρξει …συνωστισμός και δεν αντέξει το χόρτο στο γηπεδο της Παραλίας Διστόμου.

Αναβλητική τακτική από Δημο Δ.Α.Α.

Για το γηπεδο Διστόμου το σχέδιο(;) προέβλεπε προετοιμασία για ριζική ανακαίνιση για την επόμενη περίοδο με χρηματοδοτηση από Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Περιφέρεια και ένα αναγκαίο ρετούς με »αναζωογόνηση» του τάπητα, νέες συναρμολογούμενες εξέδρες, τουαλέτες, μικροπεριφράξεις κλπ. Ωστόσο, μας είπαν αγανακτισμενοι φίλαθλοι, μεχρι τωρα οι υπηρεσίες του Δήμου Δ.Α.Α. δεν έχουν κάνει τίποτα στην πράξη για το ρετουσάρισμα ώστε με τις ελάχιστες προδιαγραφές να μπορεί να συμμετάσχει ο Αμβρυσσέας στην φυσική του έδρα, κοντά στους φιλάθλους του. Και ας έχει εξηγήσει η Διοίκηση ότι αυτο είναι σημαντικό για το Διστομο όχι μόνο για την απόδοση της ομάδας αλλά και για λόγους που σχετίζονται με την Μνήμη των σφαγιασθέντων , με επισκέψεις φιλάθλων στο Μαυσωλείο και το Μουσειο Θυμάτων Ναζισμού. <<Από εβδομάδα σε εβδομάδα και από νέα χωροθέτηση σε νέα λύση πάει το θέμα των εξεδρών και των άλλων έργων>>, λένε οι φίλαθλοι για την αναβλητική τακτική του Δήμου και των υπηρεσιών του, παρά τις πιέσεις και άλλων φορέων της Μαρτυρικής κωμόπολης.. Φημολογείται δε ότι και καποιες εξέδρες 150 θέσεων που μπήκαν πέρυσι δεν έχουν πληρωθεί…


Στο παρα-ένα, πάλι υποσχέσεις!

Αυτές τις ημερες από τον Δήμο και τις τεχνικές υπηρεσίες του δόθηκε η υπόσχεση ότι την προσεχή …Τρίτη θα ξεκινήσουν τα έργα! ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ! Βέβαια αυτά έχουν ξαναειπωθεί πολλες φορές , αλλα ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!

Οπότε τα ερωτηματικά ειναι όχι μόνο βάσιμα, αλλα και ανησυχητικά!Δυστυχώς για τον Αμβρυσσέα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin