22 Αυγούστου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Απάντηση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στην Ανακοίνωση του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Με τον ευφάνταστο τίτλο "δεν θα σας περάσει", η δημοτική αρχή Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, εξέδωσε ανακοίνωση που το περιεχόμενό της θυμίζει εποχές λασπολογίας και τσουβαλιάσματος με χαρακτηρισμούς γκεμπελικής πρακτικής του "πες-πες κάτι θα μείνει".
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε στις 9 Αυγούστου 2017 μετά την αναβολή της 7ης Αυγούστου, κάτι που βεβαίως δεν σχολιάζεται στην  ανακοίνωση  όπως και η αιτία της αναβολής.
Η Λαϊκή Συσπείρωση, μέσω του εκλεγμένου της Λουκά Ζάκκα και αφού είχε περάσει τουλάχιστον μισή ώρα, κατήγγειλε την διαλυτική κατάσταση που επικρατούσε (τοποθέτηση που είναι καταγεγραμμένη) και αποχώρισε. Η μη απαρτία δεν οφειλόταν στον δημοτικό σύμβουλο της ΛΣ, αλλά σε δικούς τους συμβούλους και σε συμβούλους των άλλων παρατάξεων. Αυτοί που καταγγέλλουν φθάσανε σε σημείο, για να μαζέψουν τους δικούς τους, να πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι και από καφενείο σε καφενείο για να τους βρουν.
Δηλώνουμε  ξεκάθαρα πως,
όσο και να ενοχλεί αυτούς που χαριεντίζονται με τους επιχειρηματικούς ομίλους της περιοχής και παλεύουν για τα συμφέροντα τους, εμείς η Λαϊκή Συσπείρωση, είμαστε πραγματικά και ουσιαστικά δίπλα στα δικαιώματα των εργαζομένων.
Όσο και αν κόπτονται να μας τσουβαλιάσουν στον εμφύλιο τους, αφού όλοι τους στο δημοτικό συμβούλιο την ίδια στρατηγική υπηρετούν και υλοποιούν και οι όποιες διαφωνίες τους έχουν να κάνουν με την διαχείριση αυτής της αντεργατικής πολιτικής που εφαρμόζουν και όχι με την ουσία της που δεν είναι άλλη από το ξεζούμισμα του λαού μας για τα κέρδη των λίγων, δεν θα τα καταφέρουν.
Όσο και αν επιδιώκουν με τέτοιου είδους τακτικές να συκοφαντήσουν την στάση της ΛΣ και των κομμουνιστών είναι γελασμένοι. Οι εργαζόμενοι βλέπουν ποιοι είναι δίπλα τους, ποιοι μπαίνουν μπροστά σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η λαϊκή οικογένεια οργανώνοντας την πάλη της.
Οι εργαζόμενοι της περιοχής μας έχουν κριτήριο, αντιλαμβάνονται τους όψιμους δήθεν υποστηρικτές τους, όταν από τη μια λυπούνται για την άθλια κατάσταση που βιώνει η εργατική λαϊκή οικογένεια και από την άλλη σηκώνουν τα χεράκια και ψηφίζουν στα δημοτικά συμβούλια όλες τις αντεργατικές ανατροπές, που επιτάσσει σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ , η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ χθες.
Όσο λοιπόν αυτοί θα ψάχνουν δικαιολογίες για να στηρίξουν τα αδικαιολόγητα, όσο θα αναλώνονται με το πως θα ρίξουν λάσπη στην Λαϊκή  Συσπείρωση, εμείς θα είμαστε στους δρόμους του αγώνα, με όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο  (μόνιμους, αορίστου χρόνου, συμβασιούχων) και όχι μόνο, πρωτοστατώντας στην συγκρότηση ενός μεγάλου πανεργατικού μετώπου, παλεύοντας νυχθημερόν για την ζωή που μας αξίζει.
Δίστομο 21/8/2017

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17:34

    Ο προφήτης του Αρκά για τους εμπόρους της ελπίδας.....

    http://www.pesotithes.gr/wp-content/uploads/2017/03/17309411_1013720488764113_3088076204726621559_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin