10 Αυγούστου 2017

Μια οφειλόμενη απάντηση στον κο ΜΠΟΥΡΑ, πρόεδρο συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.





Την Δευτέρα 26/6/2017, εστάλη από τον πρόεδρο του Συλλόγου των εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς, ανακοίνωση με την οποία υποστήριζε ότι συγκεκριμένη ανάρτηση του e-hani , είναι ανυπόστατη και ούτε λίγο ούτε πολύ , μας κατηγορούσε  ότι μποϋκοτάρουμε τον αγώνα των εργαζομένων και μάλιστα ότι οι φωτογραφίες είναι προηγουμένων ημερών και μας απειλούσε με άσκηση ένδικων μέσων, αν δεν ανακαλούσαμε. Τόνιζε δε, ότι δεν υπήρχαν αποδείξεις για την ημερομηνία λήψης των φωτογραφιών αυτών καθώς μάλιστα ρωτούσε και το όνομα του αποστολέα του υλικού αυτού, υπονοώντας ότι είναι όλα ψεύδη.

Την επίμαχη ανάρτηση , μπορείτε να την δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.
Θέμα της ανάρτησης, ήταν το εξής :


"Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Η ΑΡΑΧΩΒΑ γέμισε σκουπίδια, ενώ στον υπόλοιπο ΔΗΜΟ Δ.Α.Α. , η αποκομιδή πραγματοποιείται σε ορισμένα σημεία.

Πηγή: http://e-hani.blogspot.com/2017/06/blog-post_92.html#ixzz4pNpZeEb9  "


Προσωπικά , δεν μπήκα στην λογική της άμεσης δημοσίευσης των ημερομηνιών λήψης των επίμαχων φωτογραφιών, αλλά επισήμανα μέσω εμαιλ στον Κο Μπούρα, τα εξής :

" ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΙΣΟΝ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ  ΛΕΞΕΙΣ​ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ , ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ. '

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ , Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ , ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ? "


Εννοείται ότι ποτέ δεν πήραμε απάντηση , αντιθέτως προέβη σε αποκλεισμό μου από το fb και με αφαίρεσε από την λίστα αποστολής των εμαιλ του συλλόγου του, λες και θα έχανα το μεροκάματο μου από την μη δημοσίευση των ανακοινώσεων του.
Ταυτόχρονα, απέστειλε την κατάπτυστη αυτή ανακοίνωση προς δημοσίευση σε όλα τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε. της ευρύτερης περιοχής. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα , την ίδια ανακοίνωση, την τοιχοκόλλησε και στον πίνακα ανακοινώσεων του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α.

Αλλά για να δούμε τελικά  τις ημερομηνίες λήψης των φωτογραφιών αυτών , όπως απεικονίζονται πλέον μετά την εμπεριστατωμένη ανάλυση τους . 
Τέλος να σημειώσουμε ότι μετά την εν λόγω δημοσίευση της αρχικής  ανάρτησης μου  , σε ειδική σύσκεψη που έγινε στον ΔΗΜΟ, παρουσία διαφόρων παραγόντων, εννοείται και βρέθηκαν τα άτομα που είχαν κάνει την αποκομιδή των απορριμμάτων στους χώρους κοινωνικής ευθύνης  στον υπόλοιπο ΔΗΜΟ (καλώς έπραξαν) , κάτι βέβαια που δεν είχε γίνει στην ΑΡΑΧΩΒΑ και αυτό ήταν το βασικό μας ερώτημα.

Εννοείται ότι δεν δημοσιεύουμε τα ονόματα των υπαλλήλων που έκαναν την αποκομιδή μιας και εκτελούσαν εντολές διοικητικού παράγοντα του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α.Α αλλά και συγκεκριμένου αντιδημάρχου.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες στις οποίες με κόκκινο κυκλάκι , επάνω αριστερά, έχουν επισημανθεί οι ημερομηνίες λήψης αυτών, ημερομηνία που δεν είναι άλλη βέβαια από την 25 Ιούνη, ημέρα Κυριακή , κατά τις οποίες απεικονίζετε ολοκάθαρα ότι οι κάδοι σε ορισμένα σημεία είναι εντελώς άδειοι σε περιοχές του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α.  ενώ οι αντίστοιχοι κάδοι της ΑΡΑΧΩΒΑΣ , την ίδια ημέρα και ώρα είναι γεμάτοι και τα σκουπίδια έχουν στοιβαχθεί στους δρόμους. 


Πατήστε παρακάτω για να δείτε και τις υπόλοιπες φωτό :














Υ.Γ. Δεν περιμένουμε την ανασκευή των δηλώσεων από τον κο  ΜΠΟΥΡΑ, αλλά για να αποκαταστήσουμε τα λεγόμενα μας, προβήκαμε σε όλη αυτή την κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin