Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΥ Δ.A.A.: «ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ»

Συνδημότισσες  - Συνδημότες,
Θεωρούμε καθήκον μας να σας ενημερώσουμε για κάποια φαινόμενα που συμβαίνουν στο Δήμο μας και ξεπερνούν τα όρια της Δημοκρατικής Λειτουργίας ενός Δήμου όπως ορίζει το Σύνταγμα.
Την προηγούμενη Τετάρτη, 9 Αυγούστου, είχαμε Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικά θέματα την πληρωμή κάποιων επαγγελματιών, δύο υπαλλήλων του Δήμου και των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δεκαπενταύγουστου σε Αράχοβα, Στείρι, Δίστομο.
Αυτό ακριβώς το Δημοτικό Συμβούλιο η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας (κος Παντσαντάρας, κος Μίχος, κος Κεφάλας, κος Μπακούρος) με μερικούς από τους γνωστούς αποστάτες επέλεξε να σαμποτάρει απέχοντας σύσσωμη και περιφερόμενη επιδεικτικά στα καφενεία των χωριών. Δηλαδή, Σύμβουλοι από τα ίδια τα χωριά που είχαν τις εκδηλώσεις, υπονόμευσαν τα χωριά τους, τους Συλλόγους αλλά και τους επαγγελματίες των χωριών τους.
Σε αυτό το ατόπημα βέβαια βρήκαν και αμέριστη συμπαράσταση από  τον εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης κο Λουκά Ζάκκα, ο οποίος κατά τ’ άλλα κόπτεται για τους εργαζόμενους.
Συνδημότισσες και Συνδημότες,
η εικόνα αυτή στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο είναι προφανές ότι δεν είναι τυχαία.
Συζητούνταν θέματα του Αμβρυσσέα Διστόμου, της «Θεατροφρένειας» του Διστόμου κι έλειπαν οι Σύμβουλοι του Διστόμου κος Ζήσης, κος Οικονόμου, κος Ζάκκας, κος Καστρίτης. Συζητούνταν οι εκδηλώσεις Αράχωβας Στειρίου κι έλειπαν  οι Αραχοβίτες κι ο Στειριώτης Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης.
Εμείς δεν ήρθαμε να εκδικηθούμε κανέναν και δεν υιοθετήσαμε ρεβανσιστικές τακτικές ούτε στο θέμα της Κοινωφελούς της Αντίκυρας, ούτε στο θέμα του πάρκινγκ στην Αράχοβα όπου χάρη στις άστοχες ενέργειες του κου Πατσαντάρα χάσαμε πέντε χρόνια, ούτε στην περίεργη εμμονή του κου Πατσαντάρα να διαλύσει την Κοινωφελή Εταιρία του Δήμου, για την οποία, μέχρι πριν από λίγο καιρό, καυχιόταν ότι δούλευε άριστα.
Ο λαός μας επέλεξε να διοικήσουμε τον Δήμο – και σε αυτόν απαντάμε ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Ύπουλα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη δε θα ανεχτούμε. Κάποιοι δεν μπορούν να δεχτούν ότι δεν έχουν την εξουσία και απ’ ό,τι φαίνεται δε διδάχτηκαν από τα λάθη τους, για τα οποία τους αποδοκίμασε ο λαός.
Δεχόμαστε λυσσαλέα επίθεση από τα οργανωμένα κέντρα 3 χρόνια τώρα. Αντέχουμε όμως και η ανοχή τελείωσε! Αν κάποιοι ονειρεύονται πτώση της Δημοτικής Αρχής, ας γνωρίζουν ότι ο κόσμος βλέπει – και τιμωρεί.


Ολοκληρώνοντας και δραττόμενοι της ευκαιρίας, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους Συλλόγους της περιοχής μας για την επιτυχία των εκδηλώσεων και δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους.   

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin