8 Ιουλίου 2017

Συνελήφθη ημεδαπός, μετά από διάπραξη απόπειρας ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στα Οινόφυτα Βοιωτίας

Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Συνελήφθη, χθες (07-07-2017) το μεσημέρι στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας, 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ληστείας και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με γυαλιά ηλίου και καπέλο τύπου τζόκεϊ, εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας της ανωτέρω περιοχής, με σκοπό την διάπραξη ληστείας.

Συγκεκριμένα, προέταξε κοντόκανο κυνηγετικό όπλο το οποίο έβγαλε από σακίδιο πλάτης που έφερε μαζί του, πλην όμως από λάθος χειρισμό του ακινητοποιήθηκε από πολίτη που βρισκόταν εντός του υποκαταστήματος και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και μετέβησαν άμεσα στο σημείο διάπραξης της απόπειρας ληστείας.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο και το σακίδιο πλάτης του δράστη, το οποίο περιείχε ένα ζευγάρι γάντια, ένα καπέλο και ένα ζευγάρι κάλτσες, καθώς επίσης πέντε (5) κυνηγετικά φυσίγγια και μικρό χρηματικό που είχε στην κατοχή του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων σε περιοχές της Αττικής, ενώ είχε αποφυλακισθεί πρόσφατα από Κατάστημα Κράτησης της Χώρας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin