6 Ιουλίου 2017

Σύσκεψη για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων της Δωρίδας



Tα αυξημένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι της Δωρίδας και ειδικότερα, της περιοχής του Λιδωρικίου, συζητήθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με πρωτοβουλία του πολιτευτή Φωκίδας Κων/νου Χαλιορή, με την βουλευτή Σερρών της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων Δωρίδος και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Δωρίδας. Η κυρία Αραμπατζή άκουσε με προσοχή την εκτενή ανάλυση των θεμάτων και παρέλαβε υπόμνημα.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Σήμερα, σε συνέχεια της επίσκεψη μου σε κτηνοτροφική μονάδα στο Λιδωρίκι στις αρχές Ιουνίου, μαζί με τον πρόεδρο των κτηνοτρόφων Δωρίδος κ. Νίκο Ασημακόπουλο και τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου Δωρίδος κ. Επαμεινώνδα Τριβήλο, συναντηθήκαμε με την κυρία Φωτεινή Αραμπατζή, βουλευτή Σερρών της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ώστε να την ενημερώσουμε για τα θέματα που απασχολούν τους κτηνοτρόφους της περιοχής της Δωρίδας. Οι κτηνοτρόφοι της Δωρίδας και ειδικά της περιοχής του Λιδωρικίου αντιμετωπίζουν αυξημένα προβλήματα σε σχέση με τα υπόλοιπα διαμερίσματα της χώρας μας λόγω των απαγορεύσεων και των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από την τεχνητή λίμνη του Μόρνου. Η κυρία Αραμπατζή άκουσε με προσοχή την εκτενή ανάλυση των θεμάτων και παρέλαβε υπόμνημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Αραμπατζή για το ενδιαφέρον που έδειξε αλλά και να την συγχαρώ για την ορθότητα και την πληρότητα των γνώσεων της πάνω σε θέματα του τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


https://tvstar.gr/fokida-articles/88709-syskepsi-gia-ta-provlimata-ton-ktinotrofon-tis-doridas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin