10 Ιουλίου 2017

Διακομματική σύναξη 40άρηδων σε συμπόσιο του διαΝΕΟσις στην Αράχωβα


Στην ατζέντα η επόμενη μέρα σε Πολιτική και Οικονομία


Υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, εκπρόσωποι της γενιάς των 40άρηδων- πολιτικοί, επιχειρηματίες και καθηγητές πανεπιστημίου, συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο σε συμπόσιο που διοργάνωσε στην Αράχωβα – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flash 96 και της Φώφης Γιωτάκη- ο ερευνητικός οργανισμός διαΝΕΟσις, του πρώην προέδρου του ΣΕΒ, Δημήτρη Δασκαλόπουλου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, από τους συμμετέχοντες ζητήθηκε να τηρήσουν εμπιστευτικότητα.

Επί τάπητος τέθηκαν οι εξελίξεις και η επόμενη μέρα στην Οικονομία και στην Πολιτική.

Από την κυβέρνηση συμμετείχαν ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο υφυπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας.

Από τη ΝΔ, ο εκπρόσωπος τύπου Βασίλης Κικίλιας, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Σοφία Ζαχαράκη, ο βουλευτής Άρτας, Γιώργος Στύλιος, ο σύμβουλος και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης, καθώς και ο Στέλιος Πέτσας, σύμβουλος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής.

Από το ΠΑΣΟΚ, πήραν μέρος ο εκπρόσωπος Τύπου, Παύλος Χρηστίδης, και οι ευρωβουλευτές Εύα Καϊλή και Νίκος Ανδρουλάκης.

Από το Ποτάμι η διευθύντρια του γραφείου Τύπου, Λίνα Παπαδάκη, και από το Δίκτυο της Άννας Διαμαντοπούλου, ο Γιάννης Μαστρογεωργίου.

Συντονιστής του συμποσίου ήταν ο Κυριάκος Πιερακάκης, διευθυντής ερευνών της διαΝΕΟσις, και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.


http://www.flash96.gr/apoklistiko-diakommatiki-sinaxi-40aridon-se-simposio-tou-dianeosis-stin-arachova-stin-atzenta-epomeni-mera-se-politiki-ke-ikonomia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin