30 Μαΐου 2017

Live η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α.


Τα θέματα του σημερινού Δ.Σ. θα τα βρείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Ακολουθεί ο player .

"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" περιμένω την ανταπόκριση σου , όπως πάντα έγκαιρα.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11:12

    30 Μαΐου 2017: Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου ΔΑΑ - Τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε στο ΔΣ

    Αρκετές οι απουσίες στο σημερινό ΔΣ. 13 οι παρόντες. Δυστυχώς!
    Εκτός ημερήσιας το θέμα των ανεμογεννητριών. Αποστολή επιστολής της Δημοτικής Επιτροπής για την τοποθέτηση μελλοντικών ανεμογεννητριών. Ομόφωνα.
    Ερωτήματα από την κ. Φουντά σχετικά με τον ΣΠΟΑΚ, σφαγεία και την τράπεζα στο Δίστομο. Έχει προγραμματιστεί εκδήλωση του Δήμου ΔΑΑ με τον Δήμο Δελφών για την πλαστική σακούλα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο.
    Ενημέρωση από την αντιφασιστική αντιρατσιστική κίνηση πολιτών Λιβαδειάς. Μη πρόσκληση Χρυσής Αυγής σε εκδηλώσεις.
    Θέμα 1ο: Τριμηνιαία έκθεση προϋπολογισμού, Α’ τρίμηνο 2017. Απορρίφθηκε.
    Θέμα 2ο: Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικ. έτους 2017 και ανάλογη τροποποίησης τεχνικού προγράμματος 2017. Κατά πλειοψηφία. Για τα σφαγεία η μελέτη είναι στην Περιφέρεια.
    Θέμα 3ο: Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικ. έτους 2017. Προτάθηκε από τον δήμαρχο, μόνο για τη διάθεση πίστωσης για τις εκδηλώσεις στο Δήμο, την επομένη το πρωί να γίνει Οικονομική Επιτροπή, και έγινε δεκτό. Εγκρίθηκαν και οι αναμορφώσεις για την πυροπροστασία. Κατά πλειοψηφία.
    Θέμα 4ο: Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 37.000,00 € του ΥΠΕΣ για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας έτους 2017, κατανομή σε Κ.Α. εξόδων και σχετική αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017. Ομόφωνα.
    Θέμα 5ο: Αποδοχή της αριθ. 45/2016 απόφασης του Δ.Σ. της ΔΕΠΟΔΑΛ Α.Ε. περί καθορισμού της ετήσιας εισφοράς των Δήμων-Μελών της. Ομόφωνα με 105.000€ κόστος περίπου.
    Θέμα 6ο: Καθορισμός ανταλλάγματος για απευθείας παραχώρηση χρήσης αιγιαλού σε τρίτους και σχετική αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017. Ιδιαίτερη συζήτηση, χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα. Παρενέβη και ο γιατρός για το θέμα, αλλά και όχι μόνο. Χειμαρρώδης όπως πάντα. Καιρός ίσως να γυρίσει στα δρώμενα. Κατά πλειοψηφία, σε αντιπαράθεση με την πρόταση για ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία.
    Ξαφνικά, ο δήμαρχος έθεσε προβληματισμό αν οι αποφάσεις (για τις αναμορφώσεις) είναι αποφάσεις!!! 2,5 χρόνια και δεν τα έμαθαν ακόμα. Τελικά άλλαξε την ψήφο του σύμβουλος της αντιπολίτευσης;
    Θέμα 7ο: Πρόσληψη προσωπικού ειδικότητας ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΠΕ/ΔΕ. Πριν ολοκληρωθούν τα θέματα άρχισε να φυλλοροεί το σώμα. Συμπολίτευση και αντιπολίτευση. Λείπει η γάτα.
    Θέμα 8ο: Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 1.136,05€ από πρόστιμα ΚΟΚ.

    Κάτι ψήνεται!!! (λίαν συντόμως)

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικα φιλε/η ΠΑΡΑΤΗΤΗΡΗΤΗ, οι νουθεσίες του ΔΗΜΑΡΧΟΥ, επιασαν τοπο και η ψήφος του συμβούλου αλλαξε. Σχετικά βλέπε ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11:58

    Κάτι καίγεται φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin