22 Μαΐου 2017

Σε εξέλιξη το σημερινό Δ.Σ. του Δήμου Δ.Α.Α. ( Δείτε το Live)


Δείτε παρακάτω την ζωντανή μετάδοση :

Τα θέματα του σημερινού Δ.Σ. θα τα βρείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ



4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21:58

    ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΚΠ!!!!! ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22:03

    ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΕΠΡΓΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

    ΟΙ ΓΥΡΩ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13:29

    22 Μαΐου 2017: Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου ΔΑΑ - Τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε στο ΔΣ

    Θέμα 1ο: Μανώλης Γλέζος, πρόταση για επίτιμος δημότης. Δυστυχώς με πολύ φτωχό σκεπτικό, τρεις αράδες για το προφίλ του, “αργήσαμε να τον κάνουμε (επίτιμο δημότη) σαν Δίστομο, αφού σαν χωριό, μας έχει βοηθήσει”. Κατά πλειοψηφία.
    Θέμα 2ο: Συμμετοχή του Δήμου στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Αναπτυξιακής Ελικώνας – Παρνασσός. Κατά πλειοψηφία. Εδώ θα ενταχθεί και το Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού, σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου. Κατά πλειοψηφία.
    Θέμα 3ο και 4ο: Καθορισμός τελών καθαριότητας εποχιακών επιχειρήσεων. Ομόφωνα.
    Θέμα 5ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2017, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος. Αναβολή λόγω μη συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.
    Θέμα 6ο: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης προϋπολογισμού Α’ τριμήνου 2017. Αναβολή λόγω μη συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.
    Θέμα 7ο: Αποδοχή χρηματοδότησης από ΥΠΕΣ για πυροπροστασία. Ομόφωνα.
    Θέμα 8ο: Αποδοχή χρηματοδότησης από ΥΠΕΣ (ΚΑΠ). Ομόφωνα.
    Θέμα 9ο: Αποδοχή χρηματοδότησης από ΥΠΕΣ (δαπάνες σχολείων). Ομόφωνα.
    Θέμα 10ο: Τροποποίηση προγραμματικής σύμβασης για το έργο του Ηρώου στην Αντίκυρα. Ομόφωνα με νομική γνωμοδότηση(;;;).
    Θέμα 11ο: Παράταση προθεσμίας για τη μελέτη αποχέτευσης Διστόμου – Στειρίου. Παράταση για ένα έργο που έχει απενταχθεί και η μελέτη που παρατείνεται έχει ήδη πληρωθεί(!!!). Ομόφωνα.
    Θέμα 12ο και 13ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού και εισηγητική έκθεση Κοινωφελούς. Απορρίφτηκαν. Αξίζει να δει κανείς στο 1:14 περίπου και μετά τους διαλόγους, για ποιο λόγο δεν υπάρχουν χρήματα στο ταμείο της κοινωφελούς, κάτι που δεν απαντήθηκε. Μη εκτέλεση των εκδηλώσεων λόγω μη ψήφισης της τροποποίησης του προϋπολογισμού(;;;).
    Θέμα 14ο: Πρόσληψη Ναυαγοσωστών. Αναβολή λόγω μη συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.
    Θέμα 15ο: Ενημέρωση για ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων.
    Θέμα 16ο: Παραχώρηση χρήσης αιγιαλού σε τρίτους. Αναβολή λόγω μη συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.
    Θέμα 17ο: Αίτημα ενημέρωσης για: Γήπεδο Αμβρυσσέα, Πολιτική Προστασία, Λαογραφικό Μουσείο Αράχωβας, Χιονοδρομικό Παρνασσού, Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού. Τι μάθαμε; ΓΗΠΕΔΟ: επειδή η ΓΓ Αθλητισμού θα καθυστερήσει (στη χρηματοδότηση), ο δήμος θα βάλει τα απαραίτητα χρήματα (20.000€) ώστε τα έργα του γηπέδου να γίνουν γρήγορα και το Σεπτέμβρη να μπορεί ο Αμβρυσσέας να παίξει στην έδρα του(!!!). ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΑΧΟΒΑΣ: εγκρίθηκαν πριν λίγες μέρες οι μελέτες (μετά την ανακοίνωση!!!) και θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια. ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ: αναζητείται μελετητής για δωρεάν εκπόνηση της μελέτης, όπως έγινε και στο Μουσείο της Αράχωβας και μάλλον έχει βρεθεί. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: βρέθηκε ο εμπρηστής του Διστόμου(!!!), τώρα υπάρχουν και στην Αράχωβα(!!!), οι οποίοι και έχουν εντοπιστεί(!!!). Ευχή να γίνει μια εθελοντική ομάδα. Όχημα από πυροσβεστική καθημερινά στο Δίστομο. ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ: με πρωτοβουλία δημάρχου έγιναν προσπάθειες, με 2 επισκέψεις σε υπουργό Κουντουρά και σύσκεψη με Μπακογιάννη και Τερζάκη. Η μελέτη της τεχνητής χιόνωσης θα γίνει από τον Μπακογιάννη (περιφέρεια), αν και υπάρχει πρόβλημα με το νερό λόγω απόστασης και κόστους εκτός αν φτιαχτεί ταμιευτήρας ψηλότερα.
    Θέμα 18ο: Ενημέρωση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου. Δημιουργήθηκε κωδικός για όλα τα γήπεδα με 55.000€. Υπήρξε συνάντηση Θηβαίου με ΓΓ Αθλητισμού και δέσμευση για 120.000€(;;;). Η μελέτη που χρειάζεται από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου θα είναι έτοιμη σε μια βδομάδα. Το γήπεδο του Διστόμου χρειάζεται συγκεκριμένες προδιαγραφές που θα καλυφθούν από τον δήμο με 20.000€. Στα γήπεδα Αντίκυρας και Αράχωβας λείπουν σκέπαστρα και απαιτείται η συντήρηση του 5Χ5 στο Στείρι (παλιά απόφαση του ΔΣ). Τα χρήματα της ΓΓ Αθλητισμού θα διατεθούν για όλα τα γήπεδα.
    Προτάθηκε η προμήθεια POS για τις υπηρεσίες του δήμου (Πατσαντάρας).
    Ο πρόεδρος του ΔΣ κάποια στιγμή (2:25) εξάπτεται εναντίον του κ. Μπέλου από κάποια επιστολή που μοιράστηκε από κάποιον. Αν είναι δυνατόν κ. οικοδεσπότη να την μάθουμε.
    Ο κ. Λαγός στο τέλος δυστυχώς μονολογεί.

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ!!

      Διαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin