Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Από την ημερίδα στην ΑΡΑΧΩΒΑ με θέμα την επόμενη χιονοδρομική περίοδο.


Με μεγάλη συμμετοχή (για την εποχή) διεξήχθη χτες στην Αράχωβα η ημερίδα «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, οργάνωση & προετοιμασία για τη σεζόν 2017-18». 


Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκος Θηβαίος, ο πολιτευτής Φωκίδας της ΝΔ, κ. Πέτρος Μαντούβαλος, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, επαγγελματίες και φορείς της περιοχής, ο πρώην διευθυντής του ΧΚΠ, κ. Λουκάς Μητρόπουλος και αρκετοί φίλοι επισκέπτες του ΧΚΠ.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας έγινε ένας πολύ καλός και εποικοδομητικός διάλογος για τα τρέχοντα θέματα του αγαπημένους μας χιονοδρομικού κέντρου. 
Ο κ. Θηβαίος, σαν εκπρόσωπος της κυβέρνησης δεσμεύτηκε να μεσολαβήσει ώστε να λυθούν κάποια από τα πιο φλέγοντα θέματα ενώ μας υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει το φθινόπωρο με ευχάριστα νέα γύρω από την υπόθεση της τεχνητής χιόνωσης.Οι Φίλοι του ΧΚ Παρνασσού, σαν πελάτες και οι ίδιοι του χιονοδρομικού, πολύ σύντομα θα παρουσιάσουν έναν πλάνο για το πώς πιστεύουν ότι θα πρέπει να λειτουργεί το ΧΚ, ώστε να θεωρείται η λειτουργία του επιτυχής και το οποίο θα θέσουν υπόψη του κοινού αλλά και της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τα εύσημα στην κίνηση των Φίλων του ΧΚ Παρνασσού για τη διεξαγωγή της ημερίδας αυτή την εποχή και αναμένουν πολύ περισσότερα στη συνέχεια.
Θέλουμε να σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας! 
Πολύ σύντομα θα υπάρξουν δράσεις και εξελίξεις. Αναμείνατε συντονισμένοι…


Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin