16 Μαΐου 2017

Από τον 8ο ποδηλατικό γύρο Λιβαδειάς.





Λιβαδειά 16-05-2017




ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Για μία ακόμη χρονιά, με αφορμή τον 8ο Ποδηλατικό Γύρο Λιβαδειάς, οι δρόμοι της πόλης γέμισαν με ποδηλάτες όλων των ηλικιών.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον ΑΚΟΛ, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, τον Δήμο Λεβαδέων, την Ομάδα της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, την ποδηλατική ομάδα ALL TERRAIN και τη Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Λιβαδειάς.
Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης σημαντική ήταν η βοήθεια του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, καθώς και η συμμετοχή μεγάλου αριθμού εθελοντών.
Μετά την ολοκλήρωση και τερματισμό όλων των ποδηλατών, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κλήρωση δώρων που πρόσφεραν οι δωροθέτες : το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς, ο Αργύρης Νίκας, ο Κων/νος Μιχαήλ.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς, τα καταστήματα εμπορίας ποδηλάτων ¨ΝΙΚΑΣ ΒΙΚΕS¨ του κ. Αργύρη Νίκα, ¨TRUE WHEELS¨ του κ. Κώστα Μιχαήλ και          ¨Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ¨ του κ. Δημητρίου Ανέστη.
Τα μικρά παιδιά, που συμμετείχαν
στην ποδηλατοδρομία είχαν την ευκαιρία, σε ειδικό κιόσκι, να κατασκευάσουν, με τη βοήθεια ομάδας εθελοντριών, λουλούδια με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας.
Σε όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην διοργάνωση και πραγματοποίηση του 8ου Ποδηλατικού Γύρου, καθώς και στους συμμετέχοντες, νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε κι’ ελπίζουμε στη βοήθειά τους και σε επόμενες εκδηλώσεις που θα προγραμματίσει ο Όμιλός μας.









Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin