Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Χιονοδρομικό Παρνασσού : Απολογισμός και σκέψεις για την νέα περίοδο από Φίλους ΧΚΠ.

Άλλη μια χειμερινή σεζόν οδεύει προς στο τέλος της και οι εντυπώσεις μας για τη φετινή λειτουργία του ΧΚΠ διίστανται. 

Υπάρχουν και αρνητικά και θετικά . 

Ωστόσο αυτή η σεζόν περνάει στο παρελθόν και το θέμα είναι τι θα γίνει με την επόμενη.

 Ο σκοπός μας είναι η σεζόν 2017-2018 να είναι πολύ καλύτερη από πλευράς οργάνωσης και λειτουργίας αφού στα θέματα του καιρού και της επάρκειας χιονιού, ΑΛΛΟΣ κανονίζει… 

Οι Φίλοι του ΧΚΠ, όπως είναι γνωστό πλέον, είναι μια κίνηση που έχει σαν σκοπό να συνδράμει με όσες δυνάμεις διαθέτει στην καλύτερη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου.

 Στην προσπάθεια αυτή προετοιμάζουμε μια συνάντηση στην Αράχωβα, με συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων αλλά και των φίλων μας, χιονοδρόμων, με στόχο να προγραμματίσουμε τις κινήσεις μας για την επόμενη σεζόν.

 Σκοπός είναι η σεζόν 2017-2018 να βρει το ΧΚΠ πολύ πιο οργανωμένο ώστε να υπάρξει η όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία! Η συνάντηση αυτή προγραμματίζεται μεταξύ 4-5 Μαΐου και θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας στείλετε τις σκέψεις ή τις ιδέες σας ώστε να προλάβουμε να τις επεξεργαστούμε και να τις θέσουμε δημόσια κατά τη διάρκεια της συζήτησης. 


Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail:
filoixkparnassou@hotmail.com. 

Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώνουμε μέσω της σελίδας μας στο facebook. Αναμένουμε τις σκέψεις σας και τους προβληματισμούς σας. Ευελπιστούμε ότι η ανταπόκριση θα είναι μεγάλη.

 Μην ξεχνάτε ότι ο αγώνας μας είναι κοινός και μας ενώνει η μεγάλη αγάπη για το βουνό μας, τον Παρνασσό!


 Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία!


Από ΦΙΛΟΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin