Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Σε ΛΙΒΑΔΕΙΑ και ΑΡΑΧΩΒΑ , οι αρχικοί υποκινητές του LET'S DO IT GREECEΑυτό το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 20:00 στο αμφιθέατρο του λαογραφικού μουσείου έχουμε την χαρά να υποδεχτούμε τους... υποκινητές του #letsdoitgreece Νίκο και Αναστασία με την ομάδα τους στην Αράχωβα!

Ελάτε να ανταλλάξουμε ιδέες και να εμπνευστούμε από αυτά τα εξαιρετικά παιδιά!

Φυσικά θα φωτογραφηθούμε και με το πανό της δράσης, που κάνει τον γύρο της Ελλάδας μεταφέροντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς! 

Παρακαλώ ενημερώστε και άτομα που ίσως ενδιαφέρονται αλλά δεν διαθέτουν Facebook για να ενημερωθούν. 

Σας περιμένουμε!

----------------------------------------------------------------------------------------
ΓΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ Η ομάδα του Let’s Do It Greece στη Λιβαδειά. Οι Levadistas για ακόμα μια χρονιά συμμετέχουμε στη μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Let’s Do It Greece. 

Στο δρόμο για τις 2 Απριλίου υποδεχόμαστε στην πόλη μας τους συντονιστές της καμπάνιας, τα παιδιά που εμπνεύστηκαν και οργανώνουν πανελλαδικά την προσπάθεια αυτή. 

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 11.30 π.μ. στο Συνεδριακό κέντρο της Κρύας
καλούμε όλους τους φορείς, εθελοντικές ομάδες, συλλόγους και ευαισθητοποιημένους πολίτες να τους τιμήσουμε με την παρουσία μας, να τους αγκαλιάσουμε, να μάθουμε από αυτούς και να τους μεταδώσουμε την δική μας θετική ενέργεια. 

Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας. 

Στις 2 Απριλίου 2017 συντονιζόμαστε Πανελλαδικά με ομάδες και οργανώσεις εθελοντών και αναβαθμίζουμε ποιοτικά κάθε γωνιά της χώρας μας. 364 μέρες προετοιμαζόμαστε. 1 ημέρα καθαρίζουμε την Ελλάδα.

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin