18 Μαρτίου 2017

Δελτίο τύπου των 4 που ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α.

Σημείωση για την δομή της ανάρτησης από το e-hani :
Λόγω της τεχνικής δομής της απάντησης, η πρόσβαση από το κινητό δεν είναι λειτουργική για την εν λόγω ανάρτηση. Προτείνετε η ανάγνωση από υπολογιστές.  Για ανάγνωση από κινητά , πρέπει να πατήσετε την ένδειξη  "ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΙΣΤΟΥ" που θα βρείτε στο τέλος των αναρτήσεων .




Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17 Μαρτίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

Η Κίνηση των Τεσσάρων δημιουργήθηκε από τους τέσσερις (εξ ου και το προσωρινό όνομά της) δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης, που διοικεί το Δήμο Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας, για λόγους που είναι ιδιαίτερα εμφανείς στο αντιπαραθετικό κείμενο παρακάτω. Σύντομα θα ακολουθήσει και ανακοίνωση με το πλαίσιο αρχών της κίνησης. Οι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι που ανεξαρτητοποιήθηκαν από την παράταξη ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είναι οι εξής:
Ζήσης Λουκάς, Καστρίτης Ευστάθιος, Μπέλλος Θεόδωρος, Οικονόμου Τάκης.

Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα από κάποια τοπικά διαδικτυακά sites και την δήθεν “σφοδρή επίθεση” που δεχτήκαμε από την μέχρι πρότινος πλειοψηφική παράταξη του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας, σας στέλνουμε το παρόν δελτίο – απάντηση, κυρίως για την αποκατάσταση της αλήθειας, ευελπιστώντας σε
δημοσίευση και ενημέρωση.


Τι κατηγορεί τους 4 ο κ. Γιαννέλος (συγνώμη η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ)
Τι απαντά η Κίνηση των Τεσσάρων
Συνδημότισσες – Συνδημότες. Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να ενημερώσουμε ΟΛΟΥΣ κι ΟΛΕΣ για το θέμα που προέκυψε με την ανεξαρτητοποίηση των 4 Συμβούλων της πλειοψηφίας κκ. Οικονόμου, Μπέλλου, Καστρίτη και Ζήση.
Αγαπητοί και αγαπητές Συμπολίτες. Προβληματιστήκαμε πολύ αν θα έπρεπε να απαντήσουμε στη λάσπη του κ. Γιαννέλου (συγνώμη της παράταξης ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ). Αλλά για την αποκατάσταση της αλήθειας είπαμε να απαντήσουμε. Συνέχεια δεν θα δώσουμε σε πιθανή ανταπάντηση παρά μόνο μέσα πλέον στο δημοτικό συμβούλιο, με μικρόφωνα πάντα ανοιχτά. Με την επιστολή αυτή, εμείς οι 4 Σύμβουλοι της πλειοψηφίας (Ζήσης, Καστρίτης, Μπέλλος, Οικονόμου), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ και να απαντήσουμε στις συκοφαντικές επιθέσεις με γιαννελικές πρακτικές της υποτιθέμενης πλέον πλειοψηφίας, του ενός δηλαδή, που γράφει το κατάπτυστο κείμενο της παράταξης με το χιουμοριστικό πλέον τίτλο “Η Επόμενη Μέρα, Όλοι Μαζί”.
Άλλωστε αυτό είχαμε υποσχεθεί 3 χρόνια πριν. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
 Το πρώτο ερώτημα το απαντά ήδη ο συντάκτης του κειμένου. Μετά από τρία χρόνια ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Πότε πάλι το έκαναν; Το δεύτερο ερώτημα; Συμφωνούν όλοι οι εναπομείναντες στην παράταξη; Γιατί δεν το υπογράφουν; Περιμένουμε τις υπογραφές τους…
Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τον Δήμο και αρχίσαμε να ασχολούμαστε με τις οικονομικές εκκρεμότητες, δεχθήκαμε πολύ βρώμικο πόλεμο από οργανωμένα συμφέροντα που θίχτηκαν. Παρ’ όλα αυτά δεν σκύψαμε το κεφάλι και προχωρήσαμε πιστεύοντας ακράδαντα ότι έχουμε και γερό στομάχι και θέληση να τα αντέξουμε όλα αυτά και να δικαιώσουμε όλους εσάς που κόντρα στα προγνωστικά 3 χρόνια πριν μας δώσατε το τιμόνι του Δήμου.
 Αγαπητέ συντάκτη, από ποιους δεχτήκατε πόλεμο (ονόματα και διευθύνσεις παρακαλώ) και ποια είναι τα οργανωμένα συμφέροντα που σας επιτέθηκαν; Περιγράψτε τα τουλάχιστον. Ένα μόνο συμφέρον είδαμε και αυτό ήταν από αντιδήμαρχο που έκανε μήνυση στον “εαυτό” του!!! (σχετικά με την αποκομιδή σκουπιδιών). Γνωρίζετε πολύ καλά ποιος (άλλος) αντιδήμαρχος πριν την αρχή της θητείας έβαλε θέμα για το ΩΖΒΣΩ9Σ-746 με την ευχή ότι από 1η Σεπτέμβρη δεν θα κάνουμε εμείς τέτοια… Επίσης, γνωρίζετε πολύ καλά ποιος αντιδήμαρχος για το έγγραφο ΩΩΝ3Ω9Σ-Π71 έγραψε: “Κυρίες και κύριοι αν νομίζετε ότι ο οι συγχωριανοί μας, μας εξέλεξαν για να συνεχίσουμε την ίδια διαχείριση του δήμου με τις πρακτικές, τα έργα και τις μεθόδους των προηγούμενων δημοτικών συμβουλίων και δημάρχων είστε πολύ γελασμένοι!”. Και όμως συνεχίστηκαν, αλλά τσιμουδιά. Όλα τα ‘σκιαζε η φοβέρα… Ας μην αναφερθούμε σε άλλα, γιατί δεν ξέρουμε αν θα δικαιωθούν όσοι μας ψήφισαν.
Μέχρι που προχθές πληροφορηθήκαμε την κίνηση των 4 Συμβούλων να ανεξαρτητοποιηθούν αφήνοντας δεξιά και αριστερά αιχμές για έλλειψη αξιοκρατίας, διαφάνειας κλπ.
 Μέχρι που προχτές το μάθατε ή ήμασταν έτοιμοι από καιρό τελικά; Βέβαια καμιά αιχμή για αξιοκρατία δεν αφήσαμε (Γιαννέλος είπαμε ότι λέγεστε;), αλλά μιλήσαμε καθαρά για αξιοπρέπεια – διαφάνεια- δημοκρατία.
Πριν αναφερθούμε στα γεγονότα όμως ας δούμε την πορεία των 4 Συμβούλων τα 2,5 χρόνια γιατί θα μας βοηθήσει στην συνέχεια να αντιληφθούμε τα γεγονότα.
 Ας δούμε πράγματι με λίγα στοιχεία, αντιπαραθετικά κυρίως, για την λάσπη που τουλάχιστον αυτή ξέρετε πολύ καλά να δουλεύετε και να πετάτε.
κ. Μπέλλος: από την πρώτη ημέρα που εκλεχθήκαμε ο κ. Μπέλλος καταψήφισε όλους τους προϋπολογισμούς του Δήμου επικαλούμενος ιδεολογικούς λόγους (λες και οι δημότες μας ψήφισαν για να εκφράζουμε τις προσωπικές μας ιδέες κι όχι του συνδυασμού), ενώ μονίμως καταψήφιζε σχεδόν όλες τις εισηγήσεις τις πλειοψηφίας. ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ δηλαδή 2,5 χρόνια και από ουσία και δουλειά τίποτα.
 κ. Μπέλλος: τρεις προϋπολογισμοί μέχρι τώρα ήρθαν στο ΔΣ. Τους δύο τους καταψήφισε, γιατί  κανένας από τους τρεις δεν συζητήθηκε τουλάχιστον στην παράταξη, αλλά και δεν δόθηκαν πιο νωρίς για να προλάβουν οι σύμβουλοι να τους διαβάσουν. Πόσοι από την πλειοψηφούσα παράταξη είπαν δεν τον έχω διαβάσει τον προϋπολογισμό αλλά θα τον ψηφίσω; Διαφάνεια κατά τα άλλα. Πόσες αποφάσεις του ΔΣ είναι παράτυπες ίσως και παράνομες, αφού δεν συζητήθηκαν καν σε συνεδρίαση του ΔΣ, αλλά απλώς εκδόθηκαν; Δεν απαντήσατε αρνητικά στην πρόταση μομφής, απεναντίας ο πρόεδρος του ΔΣ παραδέχτηκε ότι μπορεί και να έγιναν αυτές οι παρατυπίες -παρανομίες!!! Απόλυτη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Ο κ. Μπέλλος, σύμφωνα με τα πρακτικά, τι δεν ψήφιζε; Μήπως τους ισολογισμούς της αμαρτωλής ΚΔΕΤΠΔΑΑ (Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου), από την οποία λείπουν 50.000€;. κατά τα άλλα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Τον κατηγορείτε ότι δεν δούλεψε. Τι του χρεώσατε και δεν το έφερε σε πέρας; Να θυμίσουμε τις ανεμογεννήτριες;
κ. Οικονόμου: ο κ. Οικονόμου έχοντας παράλληλα τα καθήκοντα του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου, εμφανιζόταν αραιά και που στα Δημοτικά Συμβούλια και για λίγες ώρες. 1 έως 2 οι εισηγήσεις του (κι αυτές λάθος) αυτά τα 2,5 χρόνια, σχεδόν επισκέπτης δηλαδή…
κ. Οικονόμου: ας δούμε πραγματικά ποιοι έλειπαν από τα δημοτικά συμβούλια. Σε 60 συνεδριάσεις του ΔΣ, αυτά τα 2,5 χρόνια, ο κ. Οικονόμου έλειψε σε 7 (επτά). Πόσοι και ποιοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας έχουν όμως περισσότερες απουσίες; Δώστε στοιχεία! Δυόμισι χρόνια στη διοίκηση του δήμου και δεν γνωρίζετε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν κάνουν εισηγήσεις αλλά εισηγούνται (μπορούν να φέρουν) θέματα. Σιγά – σιγά θα “δικαιωθούν” πράγματι όσοι μας ψήφισαν ως παράταξη.
κ. Ζήσης: ο κ. Ζήσης ήταν Αντιδήμαρχος Διστόμου με ΜΙΣΘΟ αυτά τα 2,5 χρόνια. Εδώ τα σχόλια περιττεύουν…
 κ. Ζήσης: πράγματι με αντιμισθία, αλλά με διαμοιρασμό των χρημάτων. Ήθελαν και άλλοι να “φάνε” από την πίτα. Ο κ. Ζήσης τα 2,5 αυτά χρόνια έκανε 20 αναφορές εντολές εργασιών, 20  πρωτόκολλα, ενημέρωνε εγγράφως τον Δήμαρχο αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Ποια ήταν η συμβολή της παράταξης για τα φαινόμενα αυτά; Ήταν ο μόνος; Ποιος αντιδήμαρχος ήταν αυτός που φωνασκούσε; Τον άκουσε λένε και ο περιφερειάρχης την ημέρα που ήρθε; Μάλλον ο κ. Ζήσης δεν έχει τόση δυνατή φωνή για να κρατήσει τη θέση του αντιδημάρχου. Δεν αρκούσε η “νίκη” επί της ΑτΕ για το νερό. Και στο κάτω – κάτω, υποχρέωση έπρεπε να σας είχε για το μισθό; Δεν το δικαιούταν;
κ. Καστρίτης: Ο Κος Καστρίτης ήταν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής που εγκρίνει τα πάντα και μέλος της Διοίκησης της Κοινωφελούς Εταιρείας του Δήμου και συμμετείχε σε όλες τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για να είμαστε δίκαιοι με εργατικότητα και αφιλοκέρδεια και μετά γκρίνιαζε για τις αποφάσεις που ο ίδιος είχε πάρει.
 κ. Καστρίτης: κατά το κοινό Γκρίνιας, τι άλλο να έκανε, θα γκρίνιαζε, αυτό είναι το κουσούρι του. Λόγω γκρίνιας, στην πυρά. Όχι ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, για ποιο λόγο γκρίνιαζε, αλλά αφού γκρινιάζει, να τον δικάσουμε. Εδώ μάλλον έχετε δίκιο για ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Είπατε, σας ξέφυγε μάλλον, και κάτι θετικό. Δούλεψε πράγματι με εργατικότητα και αφιλοκέρδεια. Πείτε μας ποιοι το έκαναν με άλλα κίνητρα. Μήπως ο αντιδήμαρχος που έκανε μήνυση στον εαυτό του; μήπως και κάποιος άλλος; Υπάρχουν κάποιοι που δεν δούλεψαν με αφιλοκέρδεια;
Και ερχόμαστε στα γεγονότα του τελευταίου μήνα. Οι προαναφερθέντες κύριοι εν όψει των δημαιρεσιών του Δήμου εμφανίστηκαν στον Δήμαρχο και έπειτα στην Ολομέλεια των συμβούλων της πλειοψηφίας και απαίτησαν εγγράφως μάλιστα να μην τοποθετηθεί ο κ. Αγγελόπουλος Αντιδήμαρχος Διστόμου, ισχυριζόμενοι ότι έτσι αποφάσισαν οι Σύμβουλοι του Διστόμου.
 Τελικά, ήταν προμελετημένα ή ξαφνικά; Ποιος έστειλε μήνυμα για να βρεθούν οι εκλεγμένοι ανά δημοτικό διαμέρισμα και να κάνουν προτάσεις για τις δημαιρεσίες; ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! Σίγουρα  όχι οι τέσσερις. Πόσοι υπέγραψαν την πρόταση για πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου και για αντιδήμαρχο Διστόμου; Πρόταση ζητήθηκε, πρόταση δόθηκε. Ποιο το επιλήψιμο; Αυτή είναι ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Δημοσιεύστε το κείμενο με τις υπογραφές, να δούμε αν υπάρχει απαίτηση ή πρόταση, αλλά και ποιοι το υπέγραψαν. Θα το δημοσιεύσουμε εμείς έτσι κι αλλιώς.
Μόνο που ξέχασαν να μας πουν ότι στην συνάντηση των Συμβούλων του Διστόμου δεν κλήθηκε ούτε ο κ. Αγγελόπουλος πρώτος σε σταυρούς στο Δίστομο, ούτε οι εκλεγμένοι Διστομίτες τοπικοί Σύμβουλοι.
 Βεβαίως, στη συνάντηση αυτή δεν κλήθηκε ο κ. Αγγελόπουλος. Όλοι όμως οι παρευρισκόμενοι υπέγραψαν το κείμενο. Διαφωνείτε σε αυτό; Ο πέμπτος τότε γιατί έγινε αντιδήμαρχος; Αν ήταν απαίτηση και όχι πρόταση γιατί δεν αποκλείστηκε ο πέμπτος που υπέγραψε το κείμενο;
Στην εύλογη απορία όλων μας γιατί αυτό το θέμα μας απάντησαν ότι ο κ. Αγγελόπουλος είχε αντιπαραθέσεις εντός του Σωματείου του Αλουμινίου με τον κ. Οικονόμου, λες και οι Δημότες μας εξέλεξαν για το Σωματείο κι όχι τον Δήμο.
 Πότε έγινε συνάντηση της παράταξης και διατυπώθηκαν οι απορίες αυτές από ΟΛΟΥΣ; Τα μαθήματα της λάσπης έπιασαν τόπο.
Παράλληλα στην έγγραφη αυτή τους πρόταση – απαίτηση, ζητούσαν να μπει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Οικονόμου και Αντιδήμαρχος Διστόμου ο κ. Καστρίτης που λίγες μέρες πριν είχε καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, δηλαδή θα έμπαινε αντιδήμαρχος να εφαρμόσει αυτό που καταψήφισε. Ο κ. Δήμαρχος απάντησε ευκρινώς ότι οι Αντιδήμαρχοι ορίζονται από τον ίδιο και με κριτήριο τις ικανότητές τους κι όχι αν μιλάνε ή όχι με κάποιον. Ενώ για την θέση του Προέδρου του ΔΣ έθεσε υποψηφιότητα και ο κ. Ράπτης, αφού ο νυν Πρόεδρος κ. Γιαννέλος είχε εκδηλώσει την επιθυμία του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να μην είναι ξανά υποψήφιος.
 Τελικά πρόταση ήταν ή απαίτηση; Η πρόταση έστω και  με απουσία του ενός, σκοπό είχε, όπως εξηγήθηκε στη συνάντηση με τον δήμαρχο, στον οποίο επιδόθηκε και η πρόταση, την αλλαγή της πολιτική στο δήμο. Να υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια, καλύτερη λειτουργία, καλύτερος συντονισμός. Κανείς δεν αμφισβήτησε το δικαίωμα του δημάρχου να αποφασίζει για τους αντιδημάρχους. Αλλά η συμφωνία ήταν να υπάρχουν και κάποια κριτήρια. Όχι επειδή έδωσαν τα χέρια και δεν μπορεί να πάρει πίσω τη συμφωνία (ο δήμαρχος). Εξάλλου, μέχρι την Παρασκευή 3/3 μόνο 2 ήσαν υποψήφιοι για το προεδρείο. Τι άλλαξε μέχρι την Κυριακή το πρωί την ημέρα των δημαιρεσιών;
Την παραμονή της εκλογής του Προέδρου του ΔΣ, ο κ. Ράπτης ενημερώθηκε ότι με μια τροπολογία που κατέθεσε η Κυβέρνηση και αυτή τη στιγμή ισχύει, όσοι συνταξιούχοι τοποθετούνται σε Αξιώματα του Δήμου αμειβόμενοι ή μη, χάνουν τη σύνταξή τους, κάτι που θα ήταν καταστρεπτικό για τον κ. Ράπτη. Δεδομένου ότι παρ’ ότι η ΚΕΔΕ έχει κάνει παρέμβαση, η τροπολογία αυτή δεν έχει αρθεί ακόμα, προ αυτού του προβλήματος, ομάδα συμβούλων ζήτησε από τον νυν πρόεδρο να υπαναχωρήσει και να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα μαζί με τον κ. Οικονόμου κι όποιον άλλο ήθελε. Όταν κατάλαβαν οι τέσσερις σύμβουλοι ότι δεν μπορούν να περάσουν τη γραμμή τους αυθαίρετα, αποχώρησαν και εν συνεχεία διακωμώδησαν και την διαδικασία της εκλογής Προέδρου ΔΣ με ψηφοδέλτια που έγραφαν ονόματα μη υποψηφίων, οι οποίοι δεν είχαν καν (αυτο)προταθεί, όπως «Μπέλλος» και ποικίλες έτερες ανακρίβειες.
 Εξυπακούεται ότι κάτι τέτοιο ποτέ δεν έγινε. Το θέμα ανακινήθηκε όταν το έμαθαν από το διαδίκτυο και επειδή προόριζαν τον κ. Ράπτη για αντιδήμαρχο, εξ ου και η μη τοποθέτηση αντιδημάρχου για την Αράχοβα. Έχουν να βάλουν; Για την ιστορία: την ημέρα των δημαιρεσιών και στη συνεδρίαση της παράταξης για την εκλογή του προτεινόμενου προέδρου για το ΔΣ, ο κ. Γιαννέλος απαίτησε εκβιαστικά  να είναι αυτός ο υποψήφιος πρόεδρος, δήθεν κατόπιν πρότασης του κ. Ράπτη και κ. Βαλαούρα και να αποσυρθεί ο κ. Οικονόμου στο όνομα της λειτουργίας της παράταξης (τότε για ποιο λόγο αποφασίσαμε για ψηφοφορία μεταξύ των δυο την Παρασκευή); Δήλωσε ότι θα είναι ο εγγυητής της σωστής λειτουργίας της παράταξης, ήταν άψογος μέχρι τώρα στα καθήκοντά του (εδώ χαμογέλασαν οι περισσότεροι), θα συνεδριάζει κάθε 15 μέρες η παράταξη (όπως γινόταν βρε αδελφέ μέχρι τώρα), θα γίνονται προσυμβούλια (όπως γινόταν βρε αδελφέ μέχρι τώρα), κλπ κλπ. Κατά τα λοιπά ανακήρυξε τον εαυτό του Χαλίφη στη θέση του Χαλίφη. Όσον αφορά στην ψηφοφορία αυτή καθ’ εαυτή στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορείτε να τη δείτε. Έτρεχε μόνος του και βγήκε δεύτερος.
Μάλιστα ήταν τόσο το μένος τους που οι συνεννοήσεις τους πως θα χαλάσουν τη διαδικασία καταγράφηκαν και από την ζωντανή κάλυψη του ΔΣ, αφού στη βιασύνη τους ξέχασαν το μικρόφωνο ανοικτό.
 Σας παραπέμπουμε στο βίντεο της συνεδρίασης για να θαυμάσετε το ήθος του γράφοντος. https://youtu.be/3tjhnElfkwY.
Γκαιμπελισμός ολοφάνερος. Η συνεδρίαση έγινε κανονικά.
Την άλλη ημέρα ανακοίνωσαν ότι ανεξαρτητοποιούνται πιστοί στα ιδανικά της Παράταξης. Οι απορίες εύλογες στους κυρίους. ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ;
 Μετά από όλη αυτή τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε οι τέσσερις; Βάλαμε την ουρά στα σκέλια και όπου φύγει – φύγει. Βλέπετε δεν μπορέσαμε να πάρουμε τις καρέκλες. Κάποιοι τις είχαν βιδώσει.
Ο κ. Ζήσης που 2,5 χρόνια εισέπραττε το μισθό του, τώρα που θα κοπεί θυμήθηκε τα ιδανικά; Ο κ. Μπέλλος 2,5 χρόνια τώρα περιφρόνησε την παράταξη και ξαφνικά ήθελε να καθορίσει ποιος θα είναι Αντιδήμαρχος και ποιος Πρόεδρος;;
 Το τι έχουν κάνει τόσο ο κ. Μπέλλος, όσο και ο κ. Ζήσης, τα πρακτικά μιλούν από μόνα τους. Ποιες προτάσεις, ποιες ενέργειες, όλα είναι καταγεγραμμένα στα πρακτικά. Δεν περιμένουν τις καρέκλες για να έχουν άποψη.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια, εμείς ήρθαμε εδώ από αγάπη για τον τόπο μας και όχι για τους μισθούς και τις καρέκλες. Αν εσείς ήρθατε να βγάλετε πέρα όπως λέμε στον τόπο μας τις προσωπικές σας κόντρες και φιλοδοξίες, καλά κάνετε και ανεξαρτητοποιηθήκατε.
 Ακριβώς κε Γιαννέλο (συγνώμη, κύριοι της παράταξης ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ). Πολύ ασχοληθήκατε μαζί μας κι εμείς μαζί σας. Αργήσαμε αλλά το καταλάβαμε. Για το λόγο αυτό σας αδειάσαμε τις καρέκλες. Δικές σας οι καρέκλες αλλά δεν τις αξίζετε. Άλλωστε αποδείχθηκε περίτρανα στις δημαιρεσίες για εκλογή προέδρου του ΔΣ ποιος έχει αγκιστρωθεί στην καρέκλα.
ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και σε 2,5 χρόνια θα μας κρίνει ο λαός. Είμαστε υπερήφανοι για την διαδρομή μας και τους ανθρώπους μας.
 Ευχόμαστε να συνεχίσετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αλλά ξεχάσατε την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Η επόμενη μέρα σάς βρήκε μείον ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Έρχεται και η παρεπόμενη μέρα. Καλή συνέχεια, ελπίζοντας να δικαιώσετε έστω τα ελάχιστα της εκλογής σας. ‘Ήδη ο κόσμος σας έχει και μας έχει κρίνει.
Με εκτίμηση,
Η Παράταξη «Η Επόμενη Μέρα Όλοι Μαζί»
Με εκτίμηση
Η Κίνηση των Τεσσάρων
Ζήσης Λουκάς
Καστρίτης Ευστάθιος
Μπέλλος Θεόδωρος
Οικονόμου Τάκης

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος00:00

    Ζούμε σε μία χώρα που μπορείς να πεις οτιδήποτε, να ισχυρισθείς τερατώδη πράγματα αναζητώντας κορόιδα και κανείς, μα κανείς, να μην ασχοληθεί μαζί σου. Η Δικαιοσύνη θα σε κοιτάζει με απάθεια, ενώ τα μέσα ενημέρωσης θα σου διαθέτουν κάμερες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος00:04

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης το βράδυ της Τετάρτης στον ΑΝΤ1: «οι Αγανακτισμένοι είναι σήμερα διορισμένοι μετακλητοί στο δημόσιο. Δεν το λέω για πλάκα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξε κομματικό στρατό, στα δύο χρόνια κυβέρνησης διορίστηκαν 30.000 άτομα, αυτοί ήταν οι Αγανακτισμένοι. Οι Αγανακτισμένοι τώρα μασαμπουκώνουνε. Όταν πάψουν να μασαμπουκώνουν θα ξαναγανακτήσουν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος00:08

    Τα ψεύδη των ψευτο Αριστερών , εμφορούμενα από τον μύθο της κοινωνικής μετάλλαξης και της εξίσωσης στην εξαθλίωση, βρίσκουν τόπο να φυτρώσουν στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. Όπως συνέβη πάντοτε, όποτε ο διχασμός έγινε στρατηγική επιλογή πολιτικών δυνάμεων, που ενδιαφέρονταν όχι να κυβερνήσουν, αλλά απλώς να κυριαρχήσουν και να «ηγεμονεύσουν». Να γίνουν καθεστώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος00:14

    Δεν υπάρχει καν άλλη πρόταση μόνο θέατρο των επαγγελματιών πολιτικών με στενό ορίζοντα. Φύγε συ νάρθω εγώ. Τίποτε άλλο.!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος00:18

    Πολιτικαντισμός της πλάκας - συνεχίζουν τα εξώφθαλμα παραμύθια - τίποτα δεν έχει αλλάξει σε αυτούς! Τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος00:22

    Δεν είναι οι αγνοί και αδέκαστοι Ροβεσπιέροι που θα βάλουν το μαχαίρι στην διαπλοκή, θα αποκαλύψουν τα πάντα και θα τα παραδώσουν στην κρίση της αδέκαστης δικαιοσύνης και τους επίορκους στην καταφρόνια του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος07:39

    Αρνητική κρίση, αρνητική ψήφος, μόνιμο διαζύγιο με την λογική… Όχι μόνο τώρα… Αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια… Απλά τώρα έγινε αφόρητο!Άγριες και ανούσιες κόντρες που όλες μαζί το μόνο που κάνουν είναι να περνούν άθλια μηνύματα στο λαό… Μια πολιτική σύγχυση, ένα μπέρδεμα εννοιών και αξιών…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος08:21

    Νάτος και ο νέος ηγέτης με το καθαρό βλέμμα και τον ακόμη καθαρότερο λόγο… Ο λαοπρόβλητος… Ο,τι υποσχέθηκε το έκανε… Και ότι δεν έκανε θα το κάνει… Δοξάστε τον…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος08:39

    Οι πρώτοι απόφοιτοι της γνωστής σχολής της Αντίκυρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin