9 Φεβρουαρίου 2017

Το Taekwon-Do Διστόμου στο Athens Challenge




Το Taekwon-Do Διστόμου συμμετείχε στο μεγαλύτερο Διεθνές πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα το Athens Challenge.Το πρωτάθλημα διεξήχθει στο κλειστό Ολυμπιακό στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια με συμμετοχή απο χώρες του εξωτερικού όπως Αγγλία,Ρωσία,Ιταλία,Ουγγαρία,Τσεχία,Ισπανία κ.α.
Οι αθλητές του Διστόμου οι οποίοι συμμετείχαν ήταν οι: Λούκα Αντωνία,Μπέλλος Βλάσης,Μπαλαγούρας Γιάννης και ο Πίτσος Στάθης ο οποίος κατέκτησε τη πρωτη θέση.
Οι αθλητές του Ευκλέα Λευκάδας αγωνίστηκαν σε 6 τελικούς και 4 ημιτελικούς και αποκόμισαν 6 ασημένια και 4 Χάλκινα μετάλλια.


Αξίζει να σημειωθεί ότι
μέσω του συλλόγου του Ευκλέα Λευκάδας αγωνίστηκαν 2 αθλητές του συλλόγου του Ευκλέα Άρτας, 7 αθλητές του Ευκλέα Πλαγιάς, και 4 αθλητές του Διστόμου με ανάλογα αποτελέσματα
1 ασημένιο και 1 χάλκινο για τον Ευκλέα Άρτας.
2 χάλκινα για τον Ευκλέα Πλαγιάς
1 χρυσό για το Δίστομο.

Ο Εκπαιδευτής του συλλόγου Ευθυμιάτος Αναστάσιος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αθλητές του Διστόμου για την συμμετοχή τους στο Διεθνές πρωτάθλημα και τους εκπαιδευτές του Ευκλέα Κ.Καβαδία Ευστάθιο, Κ.Λώλη θεόδωρο και τον Καραγιώργο Ιωάννη για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin