8 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟΠΙΟ στην ΟΜΙΧΛΗ! Το star.gr στο ΑΠΟΚΟΣΜΟ σκηνικό που δημιουργήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού



Οι απίστευτες εναλλαγές της φύσης που προκαλούν δέος





Η φύση είναι παντοδύναμη και ανατρεπτική και αυτό το απέδειξε και το Σάββατο στις χιονισμένες πλαγιές του Παρνασσού, όπου για μια ακόμα φορά χιλιάδες λάτρεις του βουνού πήγαν για να κάνουν σκι.


Το star.gr βρέθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού το πρωί του Σαββάτου και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.


Το κρύο ήταν τσουχτερό, αλλά υποφερτό, ένας ζεστός ήλιος αγκάλιαζε το αγέρωχο βουνό και μόνο ελάχιστα συννεφάκια βρίσκονταν στον καταγάλανο ουρανό.


Η μέρα λοιπόν έδειχνε ότι ήταν ιδανική για αρκετό παιχνίδι στο χιόνι, σκι, snowboard ή απλή χαλάρωση στο σαλέ, απολαμβάνοντας ένα ζεστό ρόφημα.





Μέχρι που τα σύννεφα άρχισαν να πυκνώνουν επικίνδυνα και όλα να αλλάζουν άρδην από τη μια στιγμή στην άλλη.


Μέσα σε λίγα λεπτά πυκνή ομίχλη είχε καλύψει τα πάντα, δημιουργώντας ένα απόκοσμο σκηνικό, βγαλμένο λες από ταινία του Αγγελόπουλου.


Η ορατότητα περιορισμένη ακόμα και σε απόσταση λίγων μέτρων, η ενέργεια μεταλλάχθηκε και βάρυνε. Κάποιοι τολμηροί συνέχισαν να κάνουν το αγαπημένο τους σπορ, άλλοι πάλι άραξαν στις σεζλόνγκ περιμένοντας να φυσήξει ούριος άνεμος που θα διαλύσει την ομίχλη.


Παρά την υπομονή που έκαναν όμως, η φύση είπαμε είναι παντοδύναμη και δεν τους έκανε τη χάρη. Το χιονοδρομικό έκλεισε νωρίτερα, ο Παρνασσός κρύφτηκε κάτω από τα σύννεφα κι οι εκδρομείς κατηφόρισαν για βόλτες στη γραφική Αράχωβα.


Της Ευαγγελίας Ντούρου

Email: entourou@star.gr

http://www.star.gr/ellada/357244/topio-sthn-omixlh-to-star-gr-sto-apokosmo-skhniko-poy-dhmioyrghthhke-sto-xionodromiko-kentro-parnassoy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin