22 Φεβρουαρίου 2017

Ποια είναι τα νέα πρόσωπα στην δομή του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. ;




Πλησιάζει η ημέρα κατά την οποία θα ανακοινωθούν οι αλλαγές στο ΔΗΜΟ Δ.Α.Α. .
Οι αλλαγές αναμένονται σε πρόσωπα που στελεχώνουν τις αντιδημαρχίες , τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων και στην κοινωφελή εταιρεία .



O πονοκέφαλος για τους ιθύνοντες όμως ακούει στο όνομα το επόμενου προέδρου του Δ.Σ. .
Η θητεία του κου ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ , λήγει και έως τώρα υπάρχουν 2 ονόματα , τα οποία παίζουν επί ίσοις όρους για να είναι στο τιμόνι του Δ.Σ.

Ο κος ΡΑΠΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ και ο κος ΤΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, είναι οι διεκδικητές της θέσης αυτής.
Μάλιστα για την ώρα , στην παράταξη των ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , επικρατεί η απόλυτη ισοψηφία , με 6 ψήφους υπέρ ΡΑΠΤΗ και 6 ψήφους υπέρ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
Τον γρίφο αυτόν καλούνται λοιπόν να λύσουν τα μέλη της συμπολίτευσης.
Εδώ υπάρχει και ο παράγοντας ΚΑΠΛΑΝΗΣ, ο οποίος όμως για την ώρα δεν θέλει να συμμετέχει στην επίλυση του προβλήματος. Για να δούμε όμως τι ακριβώς γίνεται με τον κο ΚΑΠΛΑΝΗ :


Ο κος ΚΑΠΛΑΝΗΣ, τέθηκε σε αργία, εδώ και καιρό, για υπόθεση που αφορούσε  επαγγελματική του δραστηριότητα με πρώην ενοικιαστή του, για κάποιο θέμα κυκλοφοριακής σύνδεσης, στην επιχείρηση του, στο Λιβάδι ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ. Η υπόθεση αυτή , έχει εκδικαστεί μόνο σε πρώτο βαθμό και ο κος ΚΑΠΛΑΝΗΣ, έχει καταθέσει νέα στοιχεία  , τα οποία έχουν εγκριθεί και από την τεχνική υπηρεσία και με βάση αυτά τα στοιχεία , αναμένει την πλήρη δικαίωση του, όταν θα εκδικασθεί η υπόθεση του σε δεύτερο βαθμό. Έως τότε, βρίσκεται σε αργία και παρόλο που έχει την δυνατότητα εκ του νόμου να παραιτηθεί των καθηκόντων του και να αναλάβει ο επόμενος στην λίστα, διευκολύνοντας όλες τις διαδικασίες, ο ίδιος εμμένει στην απόφαση του να μείνει έως ότου τελεσιδηκήσει  η υπόθεση του. Τέλος , ο κος ΚΑΠΛΑΝΗΣ στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του, με πρωτοβουλία δικιά μου, μου τόνισε ότι δεν επιθυμεί, να του ασκούνται και πιέσεις για αυτό το θέμα από τρίτα πρόσωπα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις , θεωρώ ότι δεν αναμένονται εκπλήξεις για τις αντιδημαρχίες και τα πρόσωπα είναι ήδη γνωστά.

Στα παραπάνω πρόσωπα, υπάρχει πάντα και ο παράγοντας ΑΛΠΜΑΝΗΣ , για τον οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η τελική απόφαση του ΣτΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin