21 Φεβρουαρίου 2017

Τι αλλάζει στην ΑΡΑΧΩΒΑ με το αστυνομικό τμήμα ;





Ξεκινά σε λίγες ημέρες , η αναμενόμενη αναδιάρθρωση της Ελληνικής αστυνομίας, με βάση την οποία , αρκετά αστυνομικά τμήματα συγχωνεύονται ή καταργούνται και σε ελάχιστες των περιπτώσεων ιδρύονται νέα, σε καίριες θέσεις.

Με βάση την αναδιάρθρωση λοιπόν και σε ότι αφορά τον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α.,  το Α.Τ. Αράχωβας καταργείται και δημιουργείται αστυνομικός σταθμός, στην ΑΡΑΧΩΒΑ. Η έδρα του αστυνομικού τμήματος θα είναι στο ΔΙΣΤΟΜΟ.
Ο αστυνομικός σταθμός ΑΡΑΧΩΒΑΣ, θα στελεχώνεται από 4  άτομα.
Για το θέμα αυτό πλέον ανοικτά και στο διαδίκτυο , διατυπώνονται αρκετοί και σοβαροί προβληματισμοί και που έχουν να κάνουν με την ομαλή αστυνόμευση της ΑΡΑΧΩΒΑΣ, του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ και όμορων περιοχών που μέχρι σήμερα άνηκαν στην αρμοδιότητα του Α.Τ. ΑΡΑΧΩΒΑΣ.
Μάλιστα , σε όλα τα παραπάνω, προστίθεται και το θέμα του κλεισίματος του αστυνομικού σταθμού κατά τις νυχτερινές ώρες τουλάχιστον.

Ο νέος αστυνομικός σταθμός ΑΡΑΧΩΒΑΣ, που σημειωτέον θα έχει ακριβώς την ίδια δύναμη με την ήδη υπάρχουσα στο Α.Τ. ΑΡΑΧΩΒΑΣ, θα στεγαστεί
στο ισόγειο όροφο του κληροδοτήματος "ΚΟΚΟΡΕΛΗ".

Σύμφωνα  με συγκεκριμένη ενημέρωση που έχουμε, τόσο ο διοικητής του Α.Τ. ΔΙΣΤΟΜΟΥ (που θα είναι ο ίδιος ο διοικητής του έως τώρα Α.Τ. ΑΡΑΧΩΒΑΣ) , όσο και ο διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Βοιωτίας αλλά και πολύ περισσότερο ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, που σημειωτέον όλοι τους έχουν διατελέσει ως διοικητές στο Α.Τ. ΑΡΑΧΩΒΑΣ, γνωρίζουν άρτια τις ανάγκες της περιοχής της ΑΡΑΧΩΒΑΣ και θα συνδράμουν με κάθε διαθέσιμο τρόπο , ώστε η ερχόμενη αναδιάρθρωση να μην έχει αρνητικές επιπτώσεις στην περιοχή της ΑΡΑΧΩΒΑΣ.

Βεβαίως , η αστυνόμευση της ΑΡΑΧΩΒΑΣ, θα μπει σε μια νέα εποχή...με λιγότερες περιπολίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin