25 Φεβρουαρίου 2017

Aποστολή στην εκπληκτική πίστα της Jeep στην Αράχωβα



Δοκιμάσαμε το «πολεμικό» Renegade





Η απόφαση της Ελληνικής αντιπροσωπείας να μας ταξιδέψει στην μαγευτική Αράχωβα για να τεστάρουμε το Renegade ήταν πέρα από ευχάριστη και ουσιαστική. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνατότητες του.. Στην αποστολή συμμετείχαν 17 Renegade και περισσότεροι από 50 δημοσιογράφους. Πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε την πίστα της Ελληνικής αντιπροσωπείας με τις απότομα υψώματα, τις σχεδόν κάθετες καταβάσεις, τις βραχώδεις διαδρομές με τις «κοφτερές» πέτρες και τα λασπώδη ρυάκια .


Το Renegade πέρασε με άνεση από όλα και το κυριότερο όπως μας έδειξε ο συνοδός δοκιμαστής το όχημα δεν παρουσίασε καμία στρέβλωση. Ο πιο άνετος από όλους ήταν ο εκλεκτός συνάδελφος Βασίλης Σαρημπαλίδης ο οποίος μάλιστα σταματούσε και στην κορυφή της ανάβασης για να φωτογραφηθούμε.


Ο έτερος εκλεκτός συνάδελφος και πολυπράγμων Πάρις Ποντίκας «ευτυχώς» δεν ήθελε να μας δείξει τις οδηγικές του ικανότητες, γεγονός που έφερε την καρδιά μας στην θέση της καθώς πάντα ξεπερνά τα όρια. Την αξία του ώς οδηγός την έδειξε στις βόλτες με την "γουρούνα αλλά εκεί δεν είχαμε κανένα φόβο ,γιατί ήταν μόνος του.Για μια ακόμη φορά σας λέμε να πάτε να δείτε και να τεστάρετε το Jeep σας στη πίστα της Αράχωβας (Λιβάδι) και σε περίπτωση που δεν έχετε τον χρόνο και μένετε στην Αθήνα δοκιμάστε την πίστα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.


Βαγγέλης Γκούμας


http://www.star.gr/auto/359740/apostolh-sthn-ekplhktikh-pista-ths-jeep-sthn-araxwba

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin