22 Ιανουαρίου 2017

Ο πρόεδρος της ΕΤΑΔ Γ. Τερζάκης για το φιάσκο στο Χιονοδρομικό Παρνασσού (video)



Γράφτηκε από την Μαρία Τσατζαλή

Άψογα λειτούργησε αυτό το Σαββατοκύριακο το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Μετά το φιάσκο της περασμένης Κυριακής......
τέθηκαν σε πλήρη λειτουργία όλα τα λίφτ και όσοι βρέθηκαν στο χιονοδρομικό απόλαυσαν το φρέσκο χιόνι και τις ωραία στρωμένες πίστες.
“Η φήμη του Χιονοδρομικού αποκαταστάθηκε” δήλωσε μέσα από τα αναλυτικά γεγονότα του Star ο πρόεδρος της ΕΤΑΔ Γιώργος Τερζάκης ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά το Χιονοδρομικό σύντομα θα είναι «καμάρι» για την περιοχή.

Ο Πρόεδρος της ΕΤΑΔ απάντησε και σε όσους μιλούν για εσκεμμένη απαξίωση προκειμένου να προχωρήσει η πώληση του Χιονοδρομικού σε Ιδιώτες.

Ο Γιώργος Τερζάκης μετά την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν οι επισκέπτες λόγω των παγωμένων λίφτ επιδόθηκε σε έναν αγώνα δρόμου με απανωτές συσκέψεις τόσο στην Αράχωβα αλλά και στην Αμφίκλεια και στην Λαμία προκειμένου να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν την ερχόμενη Παρασκευή σε μια ακόμη σύσκεψη με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ωστόσο ο κ. Τερζάκης διαβεβαίωσε πως αρκετά από τα αιτήματα της αυτοδιοίκησης θα ικανοποιηθούν ενώ άφησε παράθυρο ανοιχτό ακόμη και για αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική του χιονοδρομικού.




                        



Ο πρ. ΕΤΑΔ για το Χιονοδρομικό Παρνασσού από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin