18 Ιανουαρίου 2017

Λύση για το ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ψάχνουν στην ΑΡΑΧΩΒΑ, αγροτικές κινητοποιήσεις έρχονται ...




Και ενώ όλα τα βλέμματα σήμερα είναι στραμμένα στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ, παρουσία του περιφερειάρχη κου ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , οι επιχειρηματίες της ΑΡΑΧΩΒΑΣ αλλά και των γύρω περιοχών ,  σε λίγο καιρό θα έρθουν αντιμέτωποι με τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τις ασφυκτικές συνέπειες που προκαλεί στην αγορά και στην κοινωνία γενικότερα , ο αποκλεισμός των δρόμων.
Κάτι που το έχουμε νιώσει άπειρες φορές στο παρελθόν, με άσχημες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες.

Το χιονοδρομικό Παρνασσού, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα λειτουργήσει , καιρού επιτρέποντος.
Εάν όμως οι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω της κινητοποίησης των αγροτών, θα πάνε χαμένες όλες αυτές οι διεργασίες που θα προσπαθήσουν να αποφέρουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.
Ας μην γελιόμαστε όμως. Η πίεση που μπορεί να ασκηθεί προς την ηγεσία του  υπουργείου τουρισμού, προς την  ΕΤΑΔ και κατ επέκταση το ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, μπορεί να αποφέρει κάποια αποτελέσματα αλλά παραχώρηση στην περιφέρεια ή στους Δήμους , είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Ας αξιολογηθούν τα σημερινά προβλήματα που προκύπτουν στην περιοχή μας  αλλά στην ιεραρχία, θα πρέπει να τοποθετηθεί το μείζον πρόβλημα με τις επερχόμενες αγροτικές κινητοποιήσεις και που τείνουν να τινάξουν στον αέρα την τοπική οικονομία κατά τον μήνα ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.



Η παρουσία αιρετών από την περιφέρεια και από άλλους χώρους, σήμερα στην ΑΡΑΧΩΒΑ και με την επιρροή που διαθέτουν , επιβάλλεται  να διευθετήσουν αυτό το πρόβλημα που μας χτυπά τον κώδωνα του κινδύνου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin