Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΑΧΩΒΑ : Σεμινάριο Master Class με τον διακεκριμένο Master στο Taekwon Do Άγγελο Σολδάτο
Σημαντικό γεγονός για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Διστόμου-Αράχοβα και δη, στο χώρο του Taekwon do, αναμένεται να αποτελέσει η διεξαγωγή Σεμιναρίου Master Class στην Αράχοβα Βοιωτίας. 


Αυτό θα συμβεί χάρις στην διοργάνωση της εκδήλωσης από τους τοπικούς φορείς και την έγκριση από τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ITF Grand Master Choi Jung Hwa στον Έλληνα Master Σολδάτο Άγγελο.


Ο Master Σολδάτος Άγγελος (VII DAN), ξεκίνησε την διδασκαλία στον χώρο του TAEKWON DO στα τέλη της δεκαετίας του ’80 , με έδρα την Πρέβεζα.

Έχει καταφέρει να εξαπλώσει του TAEKWON DO Μέσα από την σωστή καθοδήγηση και διδασκαλία του πολλοί μαθητές του διακρίθηκαν όχι μόνο σε Εθνικό αλλά και σε Παγκόσμιο επίπεδο. Με μια μικρή αναφορά στο πιο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Brighton της Αγγλίας, όπου η ελληνική αποστολή επέστρεψε απόλυτα ικανοποιημένη έχοντας στο σύνολο 2 χρυσά , 1 ασημένιο, 2 χάλκινα μετάλλια.Ο Master Σολδάτος Άγγελος έχει διατελέσει προπονητής Εθνικής Ομάδας, Αρχηγός Αποστολής και Διεθνής Διαιτητής σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Έχει παρακολουθήσει ειδικά Διεθνή Σεμινάρια από τον Ιδρυτή General Choi Hong Hi και έχει ολοκληρώσει επιτυχώς την φοίτηση στο Πανεπιστήμιο της Ν. Κορέας CHUNG CHEONG UNIVERSITY .


Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin