23 Νοεμβρίου 2016

Δίστομο : Έγγραφες αντιδράσεις-σκέψεις για κάποιες αθλητικές δραστηριότητες.





Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες ,δημόσια θέτω ένα ερώτημα που μου έκαναν κατ ιδίαν λόγω της ιδιότητας μου ως ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ " ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ " .

Πολλοί συντοπίτες μας και όχι μόνο , διότι θεωρώ και πιστεύω , ότι έφτασε η στιγμή για όλους εμάς που υπερήφανα αποκαλούμαστε " ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ " , να αποφασίσουμε τι είναι αυτό που τελικά μας προσβάλει σαν τοπο. 

1) Είναι τα τύμπανα και τα φαναράκια κατά την διάρκεια μιας πένθιμης πομπής ; 

Η΄, 2) Οι πολεμικού τύπου αλαλαγμοί δημόσια μέσα στην μέση της ιστορικής μας πλατείας; 

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ
ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ , ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ " ΔΙΣΤΟΜΙΤΗ " 

ΚΑΡΟΥΖΟ ΛΟΥΚΑ.-

5 σχόλια:

  1. Η "ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ"? ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ? ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΚΑ ΚΑΡΟΥΖΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΤΕ! ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ! ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΣΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΡΙΤΩΝ Ή ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ. ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ! Ή ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET Ή ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ Ή ΖΗΛΕΥΕΤΕ! ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΒΛΗΣ ΤΟ Ε-MAIL EINAI kt1980tkd@gmail.com ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου ποιό έργο ειδες; πες μας να το δούμε και εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17:42

    Κύριε ΚΑΡΟΥΖΟ εκτίθεστε τζάμπα και είμαι στη δυσάρεστη θέση χωρίς να γνωρίζω την ηλικία σας να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σας. Πρέπει πριν θέσετε τροφή για σκέψη ο ίδιος να αναλογιστείτε την ευθύνη των λόγων σας και τις επιπτώσεις τους. Θα επρεπε να γνωρίζετε την ιστορία τις αρχές και το ήθος όχι μόνο του Taekwondo αλλά και των ανθρώπων που το διδάσκουν. Νιώθω τυχερή που ο σύλλογος σας και το Taekwondo μου έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσω τα μέρη σας την ιστορία σας και την καταπληκτική φιλοξενία σας ως ΔΙΣΤΟΜΟΙΤΕΣ. Δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις για μια Πολιτιστική Αθλητική Εκδήλωση στο ένδοξο χωριό σας και εμφανίζεστε ως Μεσσίας με ιδιότητες που 25 χρόνια στο χώρο του αθλητισμού πρώτη φορά ακούω. Και τέλος κ. ΛΟΥΚΑ ποιος είστε? Αναρωτηθείτε  και κάντε λίγη ψυχανάληση θα σας βοηθήσει.. μάλλον αναλόγως με το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο οτι γνωριζω οι πολεμικες τεχνες εκτος απο το σωμα εξασκουν και το μυαλο..ας μην βαζουμε τους νεκρους μπροστα σε οτι δεν μας αρεσει.οι νεκροι τιμηθηκαν με αυτην την πολυ ομορφη επιδειξη !!ας σταματησουμε λοιπον εδω ολη αυτη την κατα για μενα επιθεση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΛΟΥΚΑΣ.22:14

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ , ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΘΕΤΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ.... ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ... ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΤΡΨΑΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΕΣ...ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΒΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΣΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΗΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ.- ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6932034990....ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΟΛΔΑΤΟ , ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ , ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗΣ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΕΙΣΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ , ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΗ . ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΠΛΗΘΩΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑΝΩ ΙΟΥΝΙΟ , ΠΑΡΑΛΗΓΩ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ( ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΩ) . Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ , ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ....ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ . ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΔΕΥΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ....ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΙΣΤΟΜΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΩΝ Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΤΟ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΣΕΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΚΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΖΑΜΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ. ΑΥΤΑ...ΜΕ ΕΚΤΗΜΗΣΗ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ " GANG SHOU DAO " & " HELLENIC SABER " ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΛΟΥΚΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Blog Widget by LinkWithin