13 Οκτωβρίου 2016

Κλείσιμο Υποκαταστημάτων ΕτΕ Παραλίας Διστόμου και Αλιάρτου



          Απαράδεκτο είναι το κλείσιμο των Υποκαταστημάτων Εθνικής Τράπεζας της Παραλίας Διστόμου (΄Ασπρα Σπίτια) και του Αλιάρτου, στο Νομό Βοιωτίας.
   Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κλείσει το Υποκατάστημα της Παραλίας Διστόμου, το οποίο εξυπηρετεί τους χιλιάδες εργαζομένους στο Αλουμίνιο της Ελλάδος, μία από τις μεγαλύτερες Ιδιωτικές Επιχειρήσεις της χώρας    και τα Δημοτικά  Διαμερίσματα Δεσφίνας ( Ν.Φωκίδας),  Αντίκυρας και Διστόμου (Ν.Βοιωτίας).
Όπως  και το Υποκατάστημα του Αλιάρτου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Νομού και εξυπηρετεί όχι μόνο τους δημότες Αλιάρτου- Θεσπιέων , αλλά λόγω της γεωγραφικής του θέσης και τους περαστικούς. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν μεγάλες Βιοτεχνίες. 
  Και τα δύο αυτά Υποκαταστήματα εκτός της  εξυπηρέτησης των  πολιτών έχουν και αναπτυξιακό ρόλο, τόσο στην περιοχή του Διστόμου, όσο και στην περιοχή του Αλιάρτου.

   Σας καλούμε να μην προχωρήσετε στο κλείσιμο των δύο αυτών Υποκαταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας, διότι όπως αντιλαμβάνεστε από τα παραπάνω, σε περίπτωση κλεισίματός τους , θα δημιουργηθεί σοβαρό οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή, με κλείσιμο επιχειρήσεων και χάσιμο θέσεων εργασίας.

                                       Για       το       Δ.Σ.

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



     ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin