11 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο Άμφισσας-Ιτέας-Ναυπάκτου.


2 μεγάλα έργα οδικής ασφάλειας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας 

Εντάχθηκαν από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δύο σημαντικά έργα για την οδική ασφάλεια στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Τα έργα, προϋπολογισμού 2,6 εκατ. ευρώ, αφορούν σε ριζικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Φωκίδας με στόχο τον εκσυγχρονισμό, την αναβάθμιση και την ενίσχυση της ασφάλειάς του.

Το πρώτο έργο αφορά στη βελτίωση του υπάρχοντος οδικού κόμβου στην Εθνική Οδό Άμφισσας-Ιτέας-Ναυπάκτου, στην περιοχή της Γλυφάδας, προϋπολογισμού 1,1εκατ. ευρώ.

Στο δεύτερο έργο προβλέπεται η κατασκευή συνδετηρίου οδικού κόμβου στην Εθνική Οδό Άμφισσας-Ιτέας-Ναυπάκτου, στην περιοχή Μαλαμάτων, προϋπολογισμού 1,5εκατ. ευρώ.

«Γι αυτά τα δύο έργα δώσαμε πραγματική μάχη. Ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τα χρήματα ώστε να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε το οδικό δίκτυο της Φωκίδας. Είναι πολύ σημαντικά έργα με τα οποία θέλουμε να αλλάξουμε όλα τα δεδομένα για την μετακίνηση των πολιτών και των επισκεπτών σε αυτά τα σημεία. Στην ίδια λογική κινούμαστε για το οδικό δίκτυο ολόκληρης της Στερεάς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin