Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Κάλεσμα Εθελοντών για τον 1ο ΞΕΝΟΔΑΜΕΙΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ. Έντυπα δηλώσεων συμμετοχής.O 1ος Αγώνας στην Αντίκυρα «Ξενοδάμειος Δρόμος» έρχεται! 

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 9 το πρωί, η πόλη μας θα γεμίσει με μικρούς και μεγάλους δρομείς. Σ’ αυτή την προσπάθεια και για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του αγώνα, απευθύνουμε πρόσκληση στους Εθελοντές. 

Η συμμετοχή των εθελοντών σε μια νέα αθλητική διοργάνωση της πόλης μας, είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι εθελοντές που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο στη διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα.
Ενδεικτικά, οι λειτουργικοί τομείς που θα απασχοληθούν οι εθελοντές είναι: Υποστηρικτικές λειτουργίες:


Υπεύθυνοι για τη φύλαξη των ρούχων των αθλητών
Γραμματειακή υποστήριξη
Απονομές (Μετάλλια, Διπλώματα συμμετοχής)
Λειτουργίες Αθλήματος:
Δείκτες – οδηγοί για τη διαδρομή
Τροφοδοσία – σταθμοί ανεφοδιασμού
Υποστήριξη με τροχοφόρα οχήματα


Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε την Δήλωση Συμμετοχής και να την καταθέσετε στο ΚΕΠ Αντίκυρας ή στον κ. Λουκά Μαργαρίτη (τηλ. 6936706229). Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email akoliv@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο 2261021100. Η συμπαράσταση των Εθελοντών στον 1ο Ξενοδάμειο Δρόμο είναι πολύτιμη για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στους αγωνιζόμενους.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας περιμένουμε.
Προκήρυξη 1ου Ξενοδάμειου Δρόμου Αντίκυρας

Πηγή: http://e-hani.blogspot.com/2016/10/1.html#ixzz4Nigit400


==================================================Δηλώσεις συμμετοχής για τον Ξενοδάμειο δρόμο Αντίκυρας


Ξενοδάμειος Δρόμος ΑντίκυραςΜέχρι την Πέμπτη 27 Οκτώβρη στα ΚΕΠ του Δήμου θα μπορείτε να προμηθεύεστε τις Δηλώσεις συμμετοχής. Τις επόμενες μέρες ως την έναρξη της εκδήλωσης στη Γραμματεία του αγώνα. Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες στην προκήρυξη.
κατεβάστε τις δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ


http://antikira.blogspot.gr/2016/10/blog-post.html

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin