16 Οκτωβρίου 2016

Σεμινάριο Ρέικι 1ος βαθμός στον Παρνασσό



                              ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΡΕΪΚΙ

Σεμινάριο Εκπαίδευσης

5 & 6 Νοεμβρίου 2016, ώρες 11:00 - 18:00, που θα πραγματοποιηθεί στον Παρνασσό, με συντονισμούς στον Ιερό Θόλο στο ναό Αθηνάς Προναίας, Δελφούς και στο Κορύκειον Άνδρον, Λιβάδι Παρνασσού.




Το Ρέικι είναι ιαπωνική λέξη και σημαίνει «συμπαντική ζωτική ενέργεια». Αποτελεί την πιο διαδεδομένη και δημοφιλή ενεργειακή τεχνική, αλλά και τέχνη προσωπικής ενδυνάμωσης στον κόσμο. Αυτό οφείλεται τόσο στην απόλυτη απλότητα όσο και στην εκπληκτική αποτελεσματικότητά του.




Το Ρέικι προσφέρει γαλήνη, ισορροπία και αρμονία σε όλα τα επίπεδα. Καθαρότητα, επίγνωση και δύναμη. Είναι ένα φωτεινό μονοπάτι αυτογνωσίας που ανανεώνει και αναζωογονεί ολιστικά - το σώμα, το νου, την ψυχή και το πνεύμα μας.


Στον Πρώτο βαθμό του Ρέικι συντονίζεστε με την θεραπευτική ζωτική ενέργεια. Γίνεστε καθαροί αγωγοί της συμπαντικής ενέργειας ώστε να μπορείτε να εξασκήσετε την μέθοδο της αυτοθεραπείας πρώτα στον εαυτό σας και στην συνέχεια σε τρίτους.


H δομή του σεμιναρίου αποτελείται.

* Ανοιγμα στη συμπαντική ζωτική ενέργεια

* Διαλογισμοί

* Ιστορία του Ρέικι και οι εφαρμογές του

* Θέσεις των χεριών στο σώμα

* Μέθοδος της αυτοθεραπείας

* 4 συντονισμοί με την θεραπευτική ενέργεια σε Ιερό ενεργειακό τόπο

* Εξάσκηση και ανταλλαγή Ρέικι

* Κανόνες δεοντολογίας του Ρέικι




Το σεμινάριο είναι 2 μέρες και δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη γνώση.




Μπορείτε να συμμετέχετε στο σεμινάριο και να μυηθείτε στην τεχνική-τέχνη της «ενεργειακής αυτοθεραπείας», λαμβάνοντας ενεργειακές ενδυναμώσεις και την πλήρη εκπαίδευση στον πρώτο βαθμό-επίπεδο του Ρέικι.




Έπειτα θα μπορείτε να προσφέρετε εύκολα και άμεσα την άφθονη ζωτικότητα, την καθαρή δύναμη και τη βαθιά γαλήνη της συμπαντικής ζωτικής ενέργειας, τόσο στον εαυτό σας όσο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.




Αν είστε ήδη μαθητής μας μπορείτε να επαναλάβετε το σεμινάριο δωρεάν και έτσι να συμμετέχετε στους διαλογισμούς, τους συντονισμούς-ενδυναμώσεις, την αυτοθεραπεία και την ανταλλαγή Ρέικι.

Πρόκειται για μια μοναδική, ουσιαστική και βαθιά εμπειρία προσωπικής ενδυνάμωσης, κάθαρσης και εξύψωσης, η οποία ενδυναμώνεται μέσω του ενεργειακού ιερού τόπου που γίνονται οι συντονισμοί και το σεμινάριο.




Στο σεμινάριο παρέχονται βιβλίο εκπαίδευσης, CD ασκήσεων, αναλυτικές σημειώσεις και πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου με τη σφραγίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Reiki απο εγγεγραμμένη δασκάλα του συλλόγου.




Για περισσότερες πληροφορίες, διαμονή, κόστος και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 6906458775 , ή μέσω μηνύματος στο inbox της σελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin