Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ρούσσαρης, Σταθάς και Λιανός "αδειάζουν" Θηβαίο και Πούλου. Βίντεο.


Δελτίο τύπου


Έκπληκτοι ακούσαμε τις δηλώσεις του Βουλευτή Βοιωτίας του Σύριζα κ. Θηβαίου σχετικά με την ικανοποίηση που εξέφρασε σχετικά με την υπαγωγή του Δήμου Λεβαδέων στο πρόγραμμα Relocation του ΟΗΕ, δηλαδή της φιλοξενίας προσφύγων σε διαμερίσματα.
O ίδιος βουλευτής που με δηλώσεις του στο Δημοτικό συμβούλιο είχε αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας 1.000 προσφύγων στην Λιβαδειά και μάλιστα σε δομές φιλοξενίας που αποδεδειγμένα δεν πληρούσαν τα απαιτούμενα κριτήρια.
Ο κ. Θηβαίος αποσιωπά εντέχνως ότι η δυναμική αντίδραση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Λεβαδέων, συλλογικών φορέων & οργανώσεων, πολιτικών κομμάτων και των πολιτών της Λιβαδειάς, οδήγησαν στον ερχομό 400 προσφύγων στην πόλη μας αλλά και στην αποτροπή δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας που δεν πληρούσε τις προδιαγραφές εγκατάστασης σε αξιοπρεπείς χώρους διαμονής , εγείροντας παράλληλα κοινωνικές αντιδράσεις.
Η δήλωση του είναι ξεκάθαρα μια ομολογία των εγκληματικών παραλείψεων και του ερασιτεχνικού χειρισμού της δήθεν ανθρωπιστικής Κυβέρνησης της αριστεράς στο μεταναστατευτικό ζήτημα.

O Πρόεδρος της ΝΟΔΕ
Λιανός Γεώργιος


Ρούσσαρης, Σταθάς και Λιανός για το πρόγραμμα RELOCATION στη Λιβαδειά. "Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς" απαντά η Γ. Πούλου (video)Επανατοποθετήθηκαν απέναντι στις νεότερες εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό ζήτημα και την εν δυνάμει συμμετοχή της Λιβαδειάς στο πρόγραμμα RELOCATION του ΟΗΕ ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού συμβουλίου Λεβαδέων, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λιβαδειάς και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας.
Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς αλλά πολύ δουλειά απάντησε η δήμαρχος Λεβαδέων.


Ρούσσαρης, Σταθάς, Λιανός για το RELOCATION στη... από LAMIASTARGR

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin