9 Αυγούστου 2016

Οι VAVOURA BAND, στις 10 Αυγούστου στην Αγία Ευθυμία-Είσοδος ελεύθερη

               



Οι VAVOURA BAND, στις 10 Αυγούστου στην Αγία Ευθυμία-Είσοδος ελεύθερη
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή βραδιά αναμένεται να είναι η Τετάρτη 10 Αυγούστου. Για πρώτη φορά στην Αγία Ευθυμία και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2016, οι VAVOURA BAND, το γνωστό ροκ συγκρότημα που παραμένει στην πρώτη γραμμή από το 1976 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, θα δώσει μια μοναδική συναυλία.
Η Αγία Ευθυμία θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να απολαύσει αλλά και να τιμήσει ένα δικό της παιδί, τον κιθαρίστα Γιάννη Δρόλαπα, μια από τις σημαντικότερες μορφές της ελληνικής ροκ σκηνής και από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος αλλά κι όλοι όσοι παρευρεθούν θα απολαύσουν ένα σπουδαίο συγκρότημα. Το έτερο ιδρυτικό μέλος -που θα είναι κι αυτός μαζί μας την Τετάρτη το βράδυ- είναι ο γνωστός Τζώνυ Βαβούρας. Στην παρέα θα βρίσκεται και ο ντράμερ Θωμάς Ανδρέου. Μεταξύ άλλων θα παρουσιάσουν παραδοσιακά κομμάτια σε ροκ εκτέλεση και θα παίξουν διάφορα όργανα.
Αυτή τη διαφορετική βραδιά δεν θα πρέπει να την χάσει κανείς, άλλωστε δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στον τόπο μας. Θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε πραγματικά κορυφαίους μουσικούς.

Τετάρτη 10 Αυγούστου και από ώρα 9 μ.μ., στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου της Αγίας Ευθυμίας-ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin