7 Αυγούστου 2016

Βεβήλωση μνημείου στην ΑΡΑΧΩΒΑ





Άγνωστοι μετέτρεψαν ιστορικό μνημείο στην ΑΡΑΧΩΒΑ, σε προσωρινή στέγη για ζώα(;;;).

Πιο συγκεκριμένα , αν και η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική, στο χώρο του σταδίου που βρίσκεται εκεί που γίνεται ο ανηφορικός δρόμος γερόντων κατά την διάρκεια του πανηγυριού της ΑΡΑΧΩΒΑΣ,  υπάρχει ένα οστεοφυλάκιο στο οποίο φυλάσσονται οστά ΕΛΛΗΝΩΝ ,που πολέμησαν στην μάχη της ΑΡΑΧΩΒΑΣ εναντίων των Τούρκων .

Σε αυτό το ιστορικό μνημείο , κάποιοι τοποθέτησαν παραπετάσματα και το χρησιμοποιούν για στέγαση προφανώς κάποιων ζώων.


Ελπίζουμε στην άμεση αποκατάσταση του μνημείου...

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19:15

    Βλέποντας στη φωτογραφία τα χάλια του χώρου του μνημείου, καταλαβαίνω ότι το μνημείο είναι ήδη βεβηλωμένο και πριν από τα ζώα. Η δημοτική αρχή φαίνετε ότι ασχολείται με άλλα πράγματα και η συντήρηση του χώρου δεν είναι μέσα στις αρμοδιότητες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Μπ.21:06

    Επί Πατσαντάρα ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα γινότανε βεβήλωση μνημείου. Προς γνώση και συμμόρφωση για τους κοψοχέρηδες που την πάτησαν ,στις ερχόμενες εκλογές το 2019 ψηφίζουμε Πατσαντάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21:53

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντάμα σπαθί22:04

    Υπάρχει ή δεν υπάρχει πρόεδρος δημοτικής κοινοτητας Αράχωβας; Αν υπάρχει ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος00:27

    Ρε παιδιά, κάντε ένα γκάλοπ και θα καταλάβετε ότι κανένας , πλην ελαχίστων, δεν ξέρει ότι στην συγκεκριμένη τοποθεσία υπάρχει αυτό το μνημείο. Τώρα όμως που το Χάνι το έβγαλε στη φόρα! –Μπράβο του γι αυτό- Ο Γιαννέλος θα αναλάβει τα …………… ταρατατζούμ!!!!!!!!!!!!!!! Και όλα θα πανί καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απατεώνας ή βλάξ06:31

    Κορόιδο Γαμπρέ. Κατάλληλο για όλους. Ελληνική Ταινία, Κωμωδία....Σκηνοθεσία και Σενάριο: Δημήτρης Μπ., μας ζητάς να ξαναψηφίσουμε τον ανύπαρκτο και σένα το αόρατο σκυλάκι που σε σέρνουν από τη μύτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Blog Widget by LinkWithin