Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Βεβήλωση μνημείου στην ΑΡΑΧΩΒΑ

Άγνωστοι μετέτρεψαν ιστορικό μνημείο στην ΑΡΑΧΩΒΑ, σε προσωρινή στέγη για ζώα(;;;).

Πιο συγκεκριμένα , αν και η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική, στο χώρο του σταδίου που βρίσκεται εκεί που γίνεται ο ανηφορικός δρόμος γερόντων κατά την διάρκεια του πανηγυριού της ΑΡΑΧΩΒΑΣ,  υπάρχει ένα οστεοφυλάκιο στο οποίο φυλάσσονται οστά ΕΛΛΗΝΩΝ ,που πολέμησαν στην μάχη της ΑΡΑΧΩΒΑΣ εναντίων των Τούρκων .

Σε αυτό το ιστορικό μνημείο , κάποιοι τοποθέτησαν παραπετάσματα και το χρησιμοποιούν για στέγαση προφανώς κάποιων ζώων.


Ελπίζουμε στην άμεση αποκατάσταση του μνημείου...

6 σχόλια:

 1. Βλέποντας στη φωτογραφία τα χάλια του χώρου του μνημείου, καταλαβαίνω ότι το μνημείο είναι ήδη βεβηλωμένο και πριν από τα ζώα. Η δημοτική αρχή φαίνετε ότι ασχολείται με άλλα πράγματα και η συντήρηση του χώρου δεν είναι μέσα στις αρμοδιότητες της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επί Πατσαντάρα ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα γινότανε βεβήλωση μνημείου. Προς γνώση και συμμόρφωση για τους κοψοχέρηδες που την πάτησαν ,στις ερχόμενες εκλογές το 2019 ψηφίζουμε Πατσαντάρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Υπάρχει ή δεν υπάρχει πρόεδρος δημοτικής κοινοτητας Αράχωβας; Αν υπάρχει ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ρε παιδιά, κάντε ένα γκάλοπ και θα καταλάβετε ότι κανένας , πλην ελαχίστων, δεν ξέρει ότι στην συγκεκριμένη τοποθεσία υπάρχει αυτό το μνημείο. Τώρα όμως που το Χάνι το έβγαλε στη φόρα! –Μπράβο του γι αυτό- Ο Γιαννέλος θα αναλάβει τα …………… ταρατατζούμ!!!!!!!!!!!!!!! Και όλα θα πανί καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Απατεώνας ή βλάξ8 Αυγούστου 2016 - 6:31 π.μ.

  Κορόιδο Γαμπρέ. Κατάλληλο για όλους. Ελληνική Ταινία, Κωμωδία....Σκηνοθεσία και Σενάριο: Δημήτρης Μπ., μας ζητάς να ξαναψηφίσουμε τον ανύπαρκτο και σένα το αόρατο σκυλάκι που σε σέρνουν από τη μύτη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή