Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

ΔΙΣΤΟΜΟ : Εγκαίνεια της "ΑΝΑΠΝΟΗΣ" , πρόγραμμα σεμιναρίων και ευχαριστήριο προς τον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α.ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ : 


" ΑΝΑΠΝΟΗ "


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ , Η " ΑΝΑΠΝΟΗ " ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ , ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.


ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ .


ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΤΟΝΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΖΩΗΣ.


Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΩΣ ΑΤΟΜΙΚΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ , ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η " ΑΝΑΠΝΟΗ " ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ , ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ.


ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η " ΑΝΑΠΝΟΗ " ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΟΣΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ .


ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΝ : 17 ΚΑΙ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.


ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ " ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ " , ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ ΛΟΥΚΑ ΖΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ , ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ,ΠΟΥ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ , ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΑΤΕ.


ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 


ΔΙΣΤΟΜΟ 09 - 08 - 2016 


ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΟΥΖΟΣ.


Τ Η Λ : 0030 6932 034 990


========================================================


" ΑΝΑΠΝΟΗ " 


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟΥ 


" ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ "


ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ - ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ .


ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 - 08 2016 


ΩΡΑ 18.00 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ .


ΩΡΑ 18.30 ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΝΩΡΗΜΙΑΣ .


ΩΡΑ 19.30 ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ - ΣΤΡΕΣ , ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ . 
ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ - ΤΣΙ ΚΟΥΝΓΚ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ " GANG SHOU DAO " 


ΩΡΑ 21.00 ΠΕΡΑΣ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.


ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 18 - 08 - 2016 


ΩΡΑ 18.30 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ 


ΩΡΑ 19.00 ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ. ( BULLYING & ANTI BULLYING )
ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ " GANG SHOU DAO "ΩΡΑ 21.00 ΠΕΡΑΣ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.


ΤΑ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 2016 ΚΑΙ ΤΟ 2017 . ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 


ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΟΥΖΟΣ


ΔΙΣΤΟΜΟ 09 - 08 - 2016


ΤΗΛ : 0030 6932 034 990 

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin