1 Αυγούστου 2016

Αρχίζουν διακοπές νερού στην Αράχωβα



Λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας αλλά και του ήπιου χειμώνα που διανύσαμε, οι δεξαμενές νερού της Αράχωβας ,δεν έχουν επαρκή ποσότητα νερού.  Η δημοτική αρχή κάνει έκκληση για μείωση της κατανάλωσης και ανακοινώνει ότι από σήμερα κιόλας ξεκινάνε οι διακοπές
υδροδότησης.  

19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17:11

    ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17:29

    Δεν σας αρεσε ο Πατσανταρας θελατε Γεωργακο . Καλα να παθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λουκας17:57

    Διακοπή νερου να εχουν οι αθηναιοι που φτιάξανε κηπους να την παιξουνε αγροτες και ποτιζουν με παραπανω νερο απο το κανονικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΒΑΝΟΣ20:07

    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ . Ή ΟΛΟΙ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ . ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ? ΔΗΛ . ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΤΙΖΟΤΝ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΕΡΟ ? ΚΑΤΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΤΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΕΣ ΒΑΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος02:36

    Το πανηγύρι ήταν πολύ κι ο τόπος ήταν λίγος.
    Βαστάει ο δράκος το νερό, διψάει το πανηγύρι.
    Σκάσαν οι μούλες για νερό και τα στοιχειά απ’ τη δίψα,
    Κι αυτά τα λιανομούλαρα πέσανε να ψοφήσουν.
    Απόλα δράκο μ’ το νερό να πιεί το πανηγύρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτρης Μπ.12:18

    Επί Πατσαντάρα ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα γινότανε διακοπή νερού . Προς γνώση και συμμόρφωση για τους κοψοχέρηδες που την πάτησαν ,στις ερχόμενες εκλογές το 2019 ψηφίζουμε Πατσαντάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δωρα14:59

      Δημητρακη παιδι μου τι γραφεις? Εννοεις οτι αν εβγαινε ο Πατσανταρας θα εκανε συμφωνια με τον Θεο για πολλες βροχες κ καθολου ανομβρια?? Ο Αλβανος κ ο Λουκας καλα τα λενε.

      Διαγραφή
  7. Δημήτρης Μπ.17:17

    Επί Πατσαντάρα ΠΟΤΕ ΔΕΝ αντιμετωπίσαμε προβλήματα ύδρευσης γιατί έχει ομάδα αντιμετώπισης κάθε προβλήματος πριν αυτό εμφανιστεί εξω . Όλοι εμείς που στηρίξαμε Πατσαντάρα είμαστε στο πλευρότου για το καλό του δήμου . Έχουμε εμεπιρία στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανήσυχο πνεύμα της Αράχωβας17:50

    Διαβάζοντας τούτες εδώ τις αράδες και βιώνοντας και ο ίδιος τα προβλήματα του δήμου μας έχω να πω ότι ο δήμαρχος αν και προσπάθησε τα μέγιστα, καλά θα κάνει να παραιτηθεί του αξιώματός του για να αναλάβει τα ηνία του δήμου μας νέο αίμα όπως π.χ. ο Στάθης ο Γιαννέλος, ως μεταβατικός ή υπηρεσιακός δήμαρχος μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών του 2019 (οπότε και θα αναλάβει δήμαρχος ως το τέλος του έτους ο μετέπειτα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου), υπό την προϋπόθεση όμως ότι οι έως τώρα διατελέσαντες δήμαρχοι να μην βάλουν υποψηφιότητα στις εκλογές του 2019, αλλά αντίθετα, οι κ.κ. Γεωργακός και Πατσαντάρας να αναλάβουν ως τότε καθήκοντα αντιδημάρχων, κινούμενοι στο πλαίσιο της από κοινού συνεργασίας των για την προώθηση των συμφερόντων του δήμου.

    Το σχόλιο του Λουκά της 1ης Αυγούστου με βρίσκει απολύτως σύμφωνο, όπως δε και η πρόταση του Αλβανού, την οποία θα πρέπει αυτούσια να μεταφέρει κάποιος εκ των συμπολιτών μας στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Εάν τελεσφορήσει η προτεινόμενη ομάδα ελέγχου και όντως αποδειχτεί το άσκοπο ή υπερβολικό πότισμα των κήπων καθώς και η ύπαρξη διπλών βανών, διαπράττεται ποινικό αδίκημα εις βάρος όχι μόνον της δημοτικής αρχής, αλλά όλων των συμπολιτών μας.

    Προς ενίσχυση των παραπάνω, προτείνω την δημιουργία ανεξαρτήτου κινήσεως πολιτών που θα κινείται στο πλαίσιο της καταγραφής παραπόνων, της υποδείξεως αυτών στην δημοτική αρχή και κατόπιν στην παρακολούθηση των διαδικασιών επιλύσεώς των.

    Μετά τιμής,
    Ανήσυχο πνεύμα της Αράχωβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19:21

    Δεν κατάλαβα, θα μας φέρεις τον Γιαννέλο δήμαρχο στο Δίστομο; Το βλέπω χλομό να μπορέσει να σταθεί πάνω από μια ώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19:25

    Καλό θα ήταν να αναλάβει η κυρία Φουντα για Δημαρχος μιας και θα ειναι η επόμενη... Για να μαθαίνει. Έτσι δεν θα υπάρχει περιθώριο λάθους με τόσα ικανά "στελέχοι" γύρο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10:27

    Ανήσυχο πνεύμα τον πανουρια θα τον βάλεις σε καμία θέση αντιδημάρχου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14:19

    Ανήσυχο πνεύμα o γιαννελος και ο πατσανταρας δεν ειναι νεο αιμα αλλα παλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημήτρης Μπ.17:15

    Ο μόνος άνθρωπος που αποδεδειγμένα μπορεί να εγγυηθεί σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων είναι ο Πατσαντάρας . Τελεία και παύλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θαλασσολυκος19:05

    η λύση είναι μια: να παραιτηθεί ο δήμαρχος .τώρα ποιος θα αναλάβει ας το βρουν στο δημοτικό συμβούλιο.δεν ειναι άσχημη ιδέα να αναλάβει δήμαρχος ο στάθης αλλά επιφυλλάσομαι για την αντιδημαρχία στους γεωργακο και πατσανταρα .τους δοκιμασαμε.θελουμε νεα προσωπα με ιδεες και πραξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος09:40

    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ. ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΠΟΕΡΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14:28

      η αξια του φαινεται καθε μερα,ειναι το πιο λαμπρο αστερρι του δημου μας

      Διαγραφή
  16. Ντάμα σπαθί10:21

    Είστε εκτός τόπου και χρόνου όλοι. Ο κώδικας δήμων και κοινοτήτων του υπουργείου εσωτερικών δεν προβλέπει υπηρεσιακούς δημάρχους. Έχει όμως την δυνατότητα ο Γεωργακός να κάνει αντιδήμαρχο τον Πατσαντάρα και ας είναι αντιπολίτευση, και μόνο αν παραιτηθεί να γίνει δήμαρχος ο πρόεδρος εφ' όσον τον υπερψηφίσει το δημοτικό συμβούλιο. Το καλύτερο αυτό είναι, δήμαρχος ως το 2019 ο Γεωργακός με αντιδημάρχους Πατσαντάρα, Γιαννέλο κτλ και στις εκλογές που θα γίνουν τότε ο λαός αποφασίζει ποιον θα βγάλει. Τώρα αποφάσισε Γεωργακό, αφήστε τον να κάνει την δουλειά του όπως νομίζει και τον κρίνετε στις εκλογές.Είναι άδικο να φυγει από δήμαρχος και ας διαφωνούμε μαζί του.Το σωστό ποιο είναι. Όσο για την πρόταση του αλβανού για ανεξάρτητη ομάδα ελέγχου, ΝΑΙ να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16:29

    Μηπος τελικα αυτη ηταν η συμφονια; πως αλιως θα γινη δημαρχος ο γιανελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Blog Widget by LinkWithin