Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

ΘΕΣΜΟΣ ΤΟ SUMMER CAMP ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ


 

Μια ιδέα που έχει γίνει πλέον θεσμός , επί τρία συνεχόμενα έτη στην όμορφη Πάλαιρο , ο συνδυασμός ομορφιάς στεριάς και θάλασσας διαμορφώνει ένα συναρπαστικό και μαγευτικό τοπίο που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Εδώ σ’αυτή τη μαγευτική περιοχή φιλοξενείται για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά η προετοιμασία πρωταθλητών-τριών του Ευκλέα και άλλων δώδεκα συλλόγων. 

Η φετινή διοργάνωση του Summer Camp 2016 έχει ως κύριο στόχο την αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών-τριών του Taekwon-do για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Brighton της Αγγλίας. Επιπλέον, δίνεται η ευκαιρία για κάποιους που δεν έχουν επισκεφθεί το νομό μας να γνωρίσουν από κοντά τα μαγευτικά τοπία. Το Thalassa Spa Hotel ,με τις καλές εγκαταστάσεις του δίνει την δυνατότητα για κάτι το διαφορετικό. Η προετοιμασία των αθλητών γίνεται κάτω από ιδανικές συνθήκες, κάτι διαφορετικό από την καθημερινότητα προπόνησης εντός γυμναστηρίου. Το πρόγραμμα προπόνησης περιλαμβάνει πρωινό τρέξιμο, αθλοπαιδιές, τετράωρη καθημερινή προπόνηση τεχνικών αγώνων.

 Ο διοργανωτής του φετινού Summer Camp μας είπε : -Το Summer Camp , έχει σκοπό να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να διασκεδάσουν αλλά και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους μέσα από το αθλημά τους. Οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες ώστε να ενθαρρύνουν και να ενισχύσουν αξίες όπως η ομαδικότητα, ο σεβασμός, η υπευθυνότητα για να αναπτύξουν τα παιδιά αυτοπεποίθηση να μάθουν ποια είναι η σωστή αθλητική συμπεριφορά καθώς και να αντιληφθούν τις βασικές αρχές του αθλήματος. ΔΗΜΟΣ. Σε ποιους χώρους γίνονται οι δράσεις ;
 -Στο γήπεδο ποδοσφαίρου Παλαίρου εντός του ξενοδοχείου Thalassa Spa Hotel και ύστερα ξεκούραση και διασκέδαση στην πισίνα. 
ΔΗΜΟΣ. Που στοχεύει το Summer Camp
 - Στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού . Θέλουμε το παιδί να παίξει, να μάθει πράγματα πάνω στο Taekwon-do , να δημιουργήσει! 

ΘΕΣΜΟΣ ΤΟ SUMMER CAMP ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ Μια ιδέα που έχει γίνει πλέον θεσμός , επί τρία συνεχόμενα έτη στην όμορφη Πάλαιρο , ο συνδυασμός ομορφιάς στεριάς και θάλασσας διαμορφώνει ένα συναρπαστικό και μαγευτικό τοπίο που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Εδώ σ’αυτή τη μαγευτική περιοχή φιλοξενείται για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά η προετοιμασία πρωταθλητών-τριών του Ευκλέα και άλλων δώδεκα συλλόγων. 
Η φετινή διοργάνωση του Summer Camp 2016 έχει ως κύριο στόχο την αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών-τριών του Taekwon-do για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Brighton της Αγγλίας. Επιπλέον, δίνεται η ευκαιρία για κάποιους που δεν έχουν επισκεφθεί το νομό μας να γνωρίσουν από κοντά τα μαγευτικά τοπία. Το Thalassa Spa Hotel ,με τις καλές εγκαταστάσεις του δίνει την δυνατότητα για κάτι το διαφορετικό. 
Η προετοιμασία των αθλητών γίνεται κάτω από ιδανικές συνθήκες, κάτι διαφορετικό από την καθημερινότητα προπόνησης εντός γυμναστηρίου. Το πρόγραμμα προπόνησης περιλαμβάνει πρωινό τρέξιμο, αθλοπαιδιές, τετράωρη καθημερινή προπόνηση τεχνικών αγώνων. Ο διοργανωτής του φετινού Summer Camp μας είπε : -Το Summer Camp , έχει σκοπό να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να διασκεδάσουν αλλά και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους μέσα από το άθλημά τους. Οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες ώστε να ενθαρρύνουν και να ενισχύσουν αξίες όπως η ομαδικότητα, ο σεβασμός, η υπευθυνότητα για να αναπτύξουν τα παιδιά αυτοπεποίθηση να μάθουν ποια είναι η σωστή αθλητική συμπεριφορά καθώς και να αντιληφθούν τις βασικές αρχές του αθλήματος.
 ΔΗΜΟΣ. Σε ποιους χώρους γίνονται οι δράσεις ;
 -Στο γήπεδο ποδοσφαίρου Παλαίρου εντός του ξενοδοχείου Thalassa Spa Hotel και ύστερα ξεκούραση και διασκέδαση στην πισίνα. 
ΔΗΜΟΣ. Που στοχεύει το Summer Camp
 - Στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού . Θέλουμε το παιδί να παίξει, να μάθει πράγματα πάνω στο Taekwon-do , να δημιουργήσει!

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin