11 Ιουνίου 2016

Διαμαρτυρία των σπουδαστών του ΙΕΚ Άμφισσας




Οι σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων, που φοιτούν στο Δημόσιο ΙΕΚ Άμφισσας Νομού Φωκίδας, διαμαρτυρόμαστε για την κατάφορη αδικία της κατάργησης της κάρτας ανεργίας μας, καθώς και της διαγραφής μας από τα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ. Η ενέργεια αυτή είχε σαν αποτέλεσμα τη στέρηση του θεμελιώδους δικαιώματός μας στην εργασία ή στην εκπαίδευση με όλες τις...


Οι σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων, που φοιτούν στο Δημόσιο ΙΕΚ Άμφισσας Νομού Φωκίδας, διαμαρτυρόμαστε για την κατάφορη αδικία της κατάργησης της κάρτας ανεργίας μας, καθώς και της διαγραφής μας από τα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

Η ενέργεια αυτή είχε σαν αποτέλεσμα τη στέρηση του θεμελιώδους δικαιώματός μας στην εργασία ή στην εκπαίδευση με όλες τις επακόλουθες συνέπειες, όπως τη μη χορήγηση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και συνταξιοδοτικής κάλυψης, καθώς και τον αποκλεισμό μας από τη χορήγηση των δικαιούμενων επιδομάτων.

Ζητάμε την άμεση επιστροφή των καρτών ανεργίας για την επανένταξη μας στη διεκδίκηση θέσεων εργασίας, όπως και για την ίση μεταχείρισή μας με τους εργαζόμενους σπουδαστές.

Οι σπουδαστές των παρακάτω ειδικοτήτων του ΔΙΕΚ ΑΜΦΙΣΣΑΣ για το εαρινό εξάμηνο 2016:

Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων
Τεχνικός Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων
Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ
Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin