14 Ιουνίου 2016

Πατεράδες εναντίων παίδων του Γ.Σ. Ιτέας στο Κλειστό Γυμναστήριο


Ένας διαφορετικός όσο και απολαυστικός αγώνας έλαβε χώρα την Κυριακή που μας πέρασε: Πατεράδες εναντίων παίδων του Γ.Σ. Ιτέας στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας!




Με πολύ κέφι και όμορφη διάθεση συναντηθήκαμε την περασμένη Κυριακή 12/6/2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας γονείς και παιδιά, προπονητές και στελέχη του Γ.Σ. Ιτέας σε έναν διαφορετικό αγώνα ανάμεσα στους πατεράδες και τα παιδιά τους που απαρτίζουν το παιδικό τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου.

Το παιδικό τμήμα απαρτιζόμενο από παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου (αλλά και του Νηπιαγωγείου) με την καθοδήγηση του προπονητή Χρήστου Μωραϊτη και δείχνοντας το αστείρευτο ταλέντο που πλαισιώνει το «φυτώριο» του Γυμναστικού Συλλόγου επικράτησε τελικά των πατεράδων, με προπονητή τον Νάσο Ντινόπουλο, σε έναν ιδιαίτερο όσο και απολαυστικό αγώνα με εναλλαγές στο σκορ, εντυπωσιακές φάσεις, καρφώματα(από τους πατεράδες…), «άγγιχτα καλάθια» εννοείται από τους λιλιπούτειους παίχτες, αιφνιδιαστικές αντεπιθέσεις, κλεψίματα της μπάλας...τεχνικές ποινές και άλλα…τινά! Οι περήφανες μαμάδες έχοντας κατακλύσει τις κερκίδες του γηπέδου, αναρωτιόντουσαν ποιον να υποστηρίξουν, τον σύζυγο ή το παιδί τους αλλά εδώ, όπως, μπορείτε να φανταστείτε τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται….!!
Το ευχάριστο event είχε, όμως, και συνέχεια. Μετά το πέρας του
βασικού αγώνα έπαιξαν αντίπαλοι οι ομάδες των αγοριών με την αντίστοιχη ομάδα των κοριτσιών που συγκροτήθηκε φέτος για πρώτη φορά με την προπονητική καθοδήγηση του Νάσου Ντινόπουλου και της Έφης Βορριά. Το τελικό ισόπαλο σκορ πιστεύουμε δίκαιο και για τις δύο ομάδες. Δεν υπήρχε λόγος να παιχτεί παράταση, για τον απλούστατο λόγο ότι μείνανε όλοι ευχαριστημένοι! Τι καλύτερο για τους μικρούς μας παίχτες!
Στο τέλος του event βγήκαν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες με τους συναγωνιζόμενους και τους εμπνευστές της πράγματι πρωτότυπης εκδήλωσης. 

Πάντα τέτοια … και του Χρόνου με Υγεία!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin