11 Ιουνίου 2016

Ρεκόρ θεαματικότητας σε Ν. Κορέα και Κίνα για σειρά που γυρίστηκε σε Αράχωβα και Ζάκυνθο



Ο ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση τουρισμού KOFTA της Σεούλ


Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού KOFTA της Σεούλ συμμετέχει ο Ελληνικός Οραγισμός Τουρισμού με συνεκθέτες της Περιφέρειες Κρήτης και Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο της στοχευμένης προβολής της χώρας μας σε νέες αγορές και εν προκειμένω στην Νότιο Κορέα και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας. Στην έκθεση, ο ΕΟΤ συμμετέχει με περίπτερο 90τ.μ.

Επίσης, μέσα από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές συνεργασίες, ο ΕΟΤ στοχεύει στην προώθηση της Ελλάδας και την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και στο πλαίσιο αυτό στην KOFTA συνεργάζεται με τον πλέον δημοφιλή Έλληνα παρουσιαστή στη Ν.Κορέα, κ Ανδρέα Βαρσακόπουλο, που λόγω της καταγωγής του είναι ευρέως γνωστός με το προσωνύμιο «ο Έλληνας».

Με πρωτοφανή επιτυχία μεταδίδεται στην Νότιο Κορέα και στην Κίνα η Κορεάτικη τηλεοπτική σειρά «Descendants of the Sun» που γυρίστηκε στην Ελλάδα- Ζάκυνθο και Αράχωβα – και στην Κορέα. Η σειρά σημειώνει ρεκόρ θεαματικότητας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση και υπολογίζεται ότι στην Κίνα θα την παρακολουθήσουν πάνω από 125 εκατ. θεατές και δυνητικοί τουρίστες της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin